Studentenwerk

Studentenwerk gezocht bij jou in de buurt? ✓Snel gevonden bij JAM! ✓Werk in heel veel verschillende branches ✓Flexibel werken ✓Waar ga jij aan de slag?

Ben jij op zoek naar studentenwerk?

Ben je bezig met een vervolgopleiding en op zoek naar een baan om je studie, je kamer en avondjes uit te financieren? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan die goed aansluit bij jouw drukke leven. Zo kun je zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent en hoeveel uur je ongeveer per week zou willen werken. Daarnaast is het ook mogelijk om aan de slag te gaan bij bedrijven die aansluiten bij jouw studie. Goed voor je cv en belangrijk om een groot netwerk op te bouwen! 

Hoe werkt het?

Bij JAM helpen we je graag bij het vinden van passende baan die aansluit bij jouw studie. Of je nu Accountancy leert op de Universiteit of Automonteur op het MBO, wij hebben een hoop leuke banen voor jou in onze portemonnee!

Al die banen verschillen van elkaar, zodat we ook voor jou iets hebben dat aansluit bij je interesses. Of je nu studentenwerk, fulltime werk, parttime werk, een vakantiebaan of werk voor tijdens je tussenjaar zoekt: bij JAM vind je de startersfunctie die bij je past!

Jij kiest waar je aan de slag wilt. Werk je graag in Rotterdam of Eindhoven? Geen probleem! Wil je aan de slag in Amsterdam? Goed idee! Heb je je zinnen gezet op een baan in Utrecht? Je vindt 'm hier! Of wil je toch in Maastricht werken? Dat kan ook! Bij JAM kun je altijd terecht, wat voor baan je ook zoekt.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Schrijf je dan gratis in op onze website. Laat je gegevens achter, geef aan in welke branches je interesse hebt en laat ons weten hoeveel uur per week je ongeveer beschikbaar bent. Vervolgens neemt één van onze regiomanagers contact met je op om een kennismakingsgesprek met je in te plannen. Dat doen we om jou beter te leren kennen, zodat we gerichter op zoek kunnen gaan naar een baan die bij je past. Ook vinden we het belangrijk dat jij ons goed leert kennen en we je wat meer uitleg kunnen geven over JAM.

Vervolgens gaan wij binnen én buiten ons netwerk op zoek naar een baan die bij je beschikbaarheid, je interesses en jou persoonlijk past. Deze leggen we altijd eerst aan jou voor, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken. We vinden het namelijk belangrijk dat jij enthousiast bent en zin hebt om aan de slag te gaan. Met onze hulp ligt een passende studentenbaan dus binnen handbereik!

Maak een gratis account aan

Wat voor studentenwerk hebben jullie?

Er zijn op dit moment meer dan 1000 bedrijven bij ons aangesloten die allemaal op zoek zijn naar versterking van hun team. De sectoren waarin deze bedrijven zich bevinden liggen ver uiteen. Voorbeelden van studentenwerk via JAM: