Startersfuncties Zaltbommel

Gefeliciteerd! Je hebt jarenlang hard gebikkeld en nu ben je eindelijk afgestudeerd! Is dat niet ‘the best feeling ever’? Lekker even genieten van je vrije tijd en wanneer jij er aan toe bent op zoek naar een vette startersbaan. In dat geval zijn wij er voor je! Want jouw zoektocht naar een junior functie begint bij JAM.

De nieuwste startersfunctie vacatures in Zaltbommel via JAM

Hoi! Wij stellen ons heel graag even aan je voor. Wij zijn JAM: een groep enthousiaste young professionals van jouw leeftijd die elke dag op zoek gaan naar de beste startersfuncties in Zaltbommel. Ondertussen hebben wij een netwerk opgebouwd van meer dan 1500 organisaties en dit aantal groeit met de dag! Bedrijven zijn namelijk hard op zoek naar jong talent zoals jij en schakelen ons daar voor in. Dat betekent dat wij een verzamelbak hebben van alle junior vacatures bij jou in de buurt. Voor een vette startersfunctie ben je bij ons dus aan het goede adres!

Zaltbommel in een notendop

Zaltbommel is een mega pittoresk stadje ten noorden van Den Bosch. Fijn gelegen aan het water, mooie omgeving om lekker tot rust te komen en een gezellig centrum met terrasjes en winkels. Wat een heerlijke plek om te wonen! In de directe omgeving van Zaltbommel zijn uiteraard wat gave organisaties te vinden waar jij aan de slag kan, maar met de A2 om de hoek vergroot jij je kansen op je droombaan! Utrecht en Den Bosch zijn voor jou binnen handbereik en dat betekent lekker veel keuze op het gebied van jouw nieuwe startersfunctie! Let’s go!

Startersfuncties voor iedere opleiding

Door ons grote netwerk en de diversiteit van aangesloten bedrijven, hebben wij de meest uiteenlopende startersfunctie vacatures: voor ex-studenten van het MBO tot en met WO, banen in de logistiek, sales, finance en nog veel meer! Één ding hebben alle organisaties wel gemeen: ze zijn door onze goedkeuring gekomen. En dat betekent dat ze volledig young professional proof zijn! Toffe werkplekken, flexibiliteit, doorgroeimogelijkheden, chille coaches en leidinggevenden en een fijne werksfeer. Dat is alvast mooi meegenomen!

Via JAM vind je een junior job die écht bij jou past

Wij begrijpen dat een eerste baan zoeken niet makkelijk is. Want hoe weet je nu of een organisatie écht bij jou past? Dat is lastig te achterhalen in de vacature. Daar is onze videocall voor bedoeld. Na je aanmelding op onze website, plannen wij die graag met je in. Je spreekt dan met jouw vaste contactpersoon en je kan diegene vertellen waar jij naar op zoek bent. Wat vind je super gaaf? Wat vind je minder leuk? In wat voor soort bedrijfscultuur voel jij je het prettigste? Ga je het liefst aan de slag in een start-up of een grote internationale organisatie? Aan de hand van al deze inzichten, kan jouw contactpersoon je vacatures doorsturen die écht bij je passen én je wat meer uitleg geven over het betreffende bedrijf. Jij bepaalt daarna altijd zelf of je op gesprek wilt gaan. Super handig toch?

Klaar voor het werkende leven?

Het studentenleven zit erop. Tijd om je diploma te gaan gebruiken en lekker geld te verdienen. Wat wordt jouw volgende doel? Een nieuwe auto, een leuk huisje of toch eerste je studieschuld aflossen? Met een startersfunctie via JAM zijn al jouw doelen binnen handbereik! Check hierboven onze openstaande vacatures in Zaltbommel of schrijf je direct in voor nog meer persoonlijke hulp bij jouw zoektocht!

Bekijk alle startersfuncties