Startersfuncties Vianen

Diploma op zak? Check. Even tijd voor jezelf genomen? Check. Startersfunctie? Che…. Shit. No worries! Je bent op de juiste website terecht gekomen als je op zoek bent naar je eerste baan in regio Vianen. Wij helpen young professionals aan een succesvolle start van hun werkende leven en dat betekent vette banen bij toffe werkgevers. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder of check direct alle startersfuncties in Vianen.

Vind de nieuwste startersfunctie vacatures in Vianen via JAM

Aangenaam! Wij zijn JAM, een team van 18 young professionals die mensen van onze leeftijd helpen met het vinden van een passende job. We werken alleen samen met bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Dat betekent toffe werkgevers met een flexibele instelling, chille managers, doorgroeimogelijkheden en chille extra’s. Op dit moment zijn er meer dan 1500 bedrijven bij ons aangesloten en we garanderen je: we zijn bij allemaal langs geweest om o.a. te kijken hoe de sfeer en de collega’s zijn. Dat betekent dat we op basis van jouw wensen en ambities je voor kunnen stellen bij bedrijven die écht perfect bij je passen. Niet alleen wat betreft functie, maar ook wat betreft sfeer.


Vianen in een notendop


Wij hebben Vianen leren kennen als een prachtig oer-Hollands dorp aan de Lek. Het centrum is klein, maar gezellig en van alle gemakken voorzien. Alle bekende winkels zijn aanwezig, gezellige terrassen voor een lunch of borrel samen met je vrienden en prachtige gebouwen tekenen de binnenstad van Vianen. Ben je toe aan wat meer drukte of een wilde avond in de club? Dan ben je ook zo in hartje Utrecht! Kortom, Vianen is een toffe plek om te werken, maar ook om je vrije tijd door te brengen!


Specialist in meerdere branches

Onze specialisatie is gave jobs voor young professionals. En dat is voor iedereen natuurlijk anders. De een zoekt een baan in de sales, de ander in de logistiek of administratie. Daarom kan je bij ons voor alles terecht! Neem snel een kijkje tussen alle actuele vacatures in regio Vianen en solliciteer binnen enkele minuten. We nemen altijd binnen één werkdag contact met je op! Zit er momenteel niets tussen waar je enthousiast van wordt? Dan is het handig om een job-alert aan te maken, waarmee je iedere donderdag op de hoogte wordt gebracht van nieuwe vacatures binnen jouw vakgebied én in jouw regio.

 

Via JAM vind je een baan die écht bij jou past

Heb jij je diploma gehaald, maar weet je eigenlijk nog steeds niet wat je wilt? Dat begrijpen wij als geen ander, want nog niet zo lang geleden zaten wij in dezelfde situatie als jij nu. Wij helpen je graag verder! Na je aanmelding op onze website, plannen we graag een online videogesprekje met je in. Dit duurt 30 minuten en hierin bespreken we je persoonlijke situatie, je interesses, ambities. Samen kletsen we over wat je wel en niet leuk vindt. Zo leren wij je goed kennen en kunnen wij je interessante voorstellen doen van bedrijven die écht bij jou persoonlijk passen! Al meer dan 4000 starters gingen je voor en zitten nu helemaal op hun plek!


Ben je klaar voor de volgende uitdaging?


Ben jij klaar voor het werkende leven? Wij staan in ieder geval klaar om jou te helpen met het vinden van de perfecte baan! Check snel de online vacatures of laat weten dat je beschikbaar bent door een online profiel aan te maken. Hopelijk spreken we je snel!

Bekijk alle startersfuncties