Startersfuncties Utrecht

Bezig met je laatste tentamens? Scriptie bijnaaa ingeleverd? Of misschien heb je al je diploma in je handen! Hoe dan ook, voor alle startersfuncties bij de allergaafste bedrijven in Utrecht moet je bij JAM zijn. Want wij zijn gespecialiseerd in banen voor jou: young professional!

Vind de nieuwste startersfunctie vacatures in Utrecht via JAM

Aangenaam, wij zijn JAM! Een groep van 27 young professionals met de gemiddelde leeftijd van 26 jaar. Wij zijn dagelijks bezig met het vinden van de gaafste banen voor starters op de arbeidsmarkt. En wij plaatsen niet zomaar iedere vacature door op onze website. Wij gaan eerst langs bij de bedrijven en checken de werkomgeving, de collega’s, de interne cultuur, maar ook zaken als flexibiliteit, doorgroeimogelijkheden en leuke extra’s. Kortom, alleen de organisaties waar wij zelf ook zouden willen werken, komen door de screening heen. Daarom zeggen wij: bij ons vind je een baan bij werkgevers die écht young professional proof zijn!

Utrecht in een notendop

Allemaal leuk, maar na jarenlang studeren wil je naast werken ook gaan genieten van wat meer vrije tijd! Dan zit je in Utrecht natuurlijk helemaal perfect. Terrassen in overvloed, musea voor kunstliefhebbers, kroegen die open zijn tot in de vroege uurtjes, festivals in de omgeving, evenementen in de stad… In Utrecht hoef jij je na werktijd zeker niet te vervelen! Vind je droombaan via JAM en geniet van het leven met je dikke salaris. Life is good!

Specialist in meerdere branches

Zo veel studies, zo veel diploma’s, zoveel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in banen voor starters op de arbeidsmarkt en dat betekent dus ook een breed scala aan vacatures. De organisaties met wie wij samenwerken zijn allemaal actief in verschillende branches: logistiek, fashion, zorg, techniek, consultancy, food, etc. Hierboven kan je makkelijk aanvinken in welke sector jij het meeste interesse hebt!

Via JAM vind je een baan die écht bij jou past

We horen je denken: ‘Hoe gaat dat precies in zijn werk?’ Maak een JAM-profiel aan of reageer op een interessante vacature. In beide gevallen neemt één van onze collega’s (vanaf dan jouw vaste contactpersoon) even contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat kan lekker online middels een videocall of je komt gezellig langs op ons kantoor in Utrecht. Tijdens deze afspraak bespreken we wat je leuk vindt, wat je minder leuk vindt, wat je belangrijk vindt in je nieuwe baan, wat voor organisatie je het meeste aanspreekt, etc. Daarna kan jij lekker achterover leunen, want wij gaan voor je aan de slag! We sturen je alle passende vacatures door én regelen het sollicitatiegesprek als je enthousiast bent. Nóg een voordeel: wij weten precies bij wie we moteen zijn om jou wat sneller door de sollicitatieronde te krijgen. Dat betekent voorrang op de rest én meer kans op dat contract!

Ben je klaar voor de volgende uitdaging?

Klaar om het studentenleven achter je te laten en lekker te gaan werken? Via JAM kom jij in contact met de leukste bedrijven uit Utrecht die op zoek zijn naar starters zoals jij. Laat ons weten dat je op zoek bent door een profiel aan te maken en we spreken je graag snel!

 

Bekijk alle startersfuncties