Startersfuncties Rotterdam

Klaar om te gaan werken na je studie? Bij JAM hebben we de gaafste startersfuncties in Rotterdam voor je klaarliggen! Of je nu nog je laatste tentamens rockt, je scriptie bijna klaar is, of je dat felbegeerde diploma al in handen hebt, we've got you covered! Doe mee met onze Fresh Force bij JAM en kickstart jouw carrière met een nieuwe baan, speciaal voor jou als young professional. Laat die toekomstdromen maar uitkomen!

Vind de nieuwste startersfunctie vacatures in Rotterdam via JAM

Hallo daar, welkom bij JAM! Wij zijn een dynamische groep van 27 young professionals, met een gemiddelde leeftijd van 26, net zoals jij! Ons dagelijks doel is om de meest geweldige banen voor starters op de arbeidsmarkt te vinden. Op onze website plaatsen we niet zomaar elke vacature. Integendeel, voordat we een vacature delen, bezoeken we eerst de bedrijven persoonlijk. We nemen de werkomgeving, collega's, en interne cultuur grondig onder de loep. Zelfs factoren zoals flexibiliteit, doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke extra's nemen we in overweging. Alleen organisaties waar wij zelf ook graag zouden willen werken, komen door onze zorgvuldige screening heen. Bij ons vind je dus alleen maar startersfunctie vacatures bij werkgevers die écht geschikt zijn voor young professionals in Rotterdam!

Rotterdam in een notendop

Na al die inzet tijdens je studie is het ook belangrijk om te genieten van je vrije tijd. Rotterdam biedt jou de ideale stad om dit te doen! Hier vind je een levendige sfeer met eindeloze mogelijkheden. Van gezellige terrassen tot inspirerende musea voor de kunstliefhebbers, en van sfeervolle kroegen die tot in de vroege uurtjes open zijn, tot diverse festivals en evenementen verspreid door de hele stad. Rotterdam staat garant voor plezier en vermaak na werktijd! Dus, zoek jouw droombaan via JAM en geniet van het leven met een heerlijk salaris in deze bruisende stad!

Specialist in meerdere branches 

Bij JAM geloven we dat de wereld aan je voeten ligt, met zoveel verschillende studies en diploma's zijn er ontelbare mogelijkheden voor jou! We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van banen voor starters op de arbeidsmarkt, wat betekent dat we een breed scala aan vacatures hebben om uit te kiezen. Onze samenwerkingspartners zijn actief in meerdere branches, variërend van logistiek, mode, zorg en techniek tot consultancy, voeding en nog veel meer. Het is belangrijk dat je een startersbaan vindt die perfect bij jouw interesses past. Daarom hebben we het makkelijk voor je gemaakt! Bovenaan deze pagina kun je eenvoudig aangeven in welke sector jouw hart ligt en waar jouw passie ligt. Wij zorgen ervoor dat je de kans krijgt om te doen waar je van houdt en jouw talenten optimaal te benutten.

Via JAM vind je een baan die écht bij jou past

Waarschijnlijk vraag je je af: "Hoe werkt dat precies?" Geen zorgen, we maken het heel gemakkelijk voor jou in Rotterdam! Binnen 2 minuten kun je een gratis JAM-profiel aanmaken of reageren op een interessante vacature die je bent tegengekomen. Zodra je dat hebt gedaan, zal een van onze collega's, voortaan jouw vaste contactpersoon vanaf dat moment, contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit gesprek kan plaatsvinden via een videocall of je bent van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam.

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we je écht leren kennen. We bespreken jouw interesses, wat je leuk vindt en wat je minder leuk vindt, en wat voor jou belangrijk is in een nieuwe (starters)baan. Ook ontdekken we welk type organisatie het beste bij jou past. Daarna kun jij ontspannen, want wij gaan voor jou aan de slag! We sturen je alle relevante vacatures en zorgen ervoor dat je een sollicitatiegesprek krijgt als je enthousiast bent over een vacature. En hier is nog een voordeel: wij kennen precies de juiste mensen om jou sneller door de sollicitatierondes te loodsen. Dit betekent dat je voorrang hebt en meer kans maakt op die felbegeerde startersbaan in Rotterdam!

Ben je klaar voor de volgende uitdaging?

Ben je klaar om het studentenleven achter je te laten en lekker aan het werk te gaan in Rotterdam? Bij JAM brengen we je graag in contact met de leukste bedrijven in deze dynamische stad, die op zoek zijn naar starters zoals jij! Laat ons weten dat je op zoek bent door een profiel aan te maken, en we staan klaar om je aan die nieuwe startersfunctie te helpen! We zijn er om je te helpen bij het vinden van de perfecte start van jouw carrière in Rotterdam. Dus waar wacht je nog op? Zet die volgende stap en laat ons jouw weg naar succes begeleiden!

Bekijk alle startersfuncties