Startersfuncties Oosterhout

(Bijna) je diploma op zak en op zoek naar je eerste fulltime baan? Bij JAM helpen wij jong talent in regio Oosterhout met het vinden van hun eerste startersfunctie! Check hieronder de nieuwste startersfunctie vacatures bij jou in de buurt.

Alle startersfunctie vacatures in Oosterhout vind je bij JAM!

Wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om na je studie een baan te vinden. Want wat wil je nu eigenlijk écht gaan doen? En wat is er überhaupt allemaal mogelijk met jouw diploma? Inmiddels zijn er meer dan 1400 bedrijven uit Brabant bij ons aangesloten die allemaal ontzettend verschillend zijn, maar één ding gemeen hebben: ze zijn op zoek naar jong talent. Door bij ons aan te geven waar je naar op zoek bent of waar je juist tegenaan loopt, leggen wij je een aantal bedrijven voor die bij je passen. Dat maakt het voor jou een stuk makkelijk om een goede keuze te maken!

Wat Oosterhout nog meer te bieden heeft


Oosterhout is veel meer dan alleen een gave stad om te werken. Zo kent het een gezellig centrum, waar je lekker kan winkelen of neer kan strijken op één van de terrassen. Want wat ze pas écht goed kunnen in Oosterhout is bourgondisch genieten! Houd je niet zo van de drukte en ben je toe aan wat rust na een lange week werken? Dan is er in de nabije omgeving van Oosterhout prachtige natuur te vinden om lekker te wandelen met een podcast in je oren. Even offline en genieten maar!

Werk in de branche van jouw keuze

Waar je ook naar op zoek bent in een startersfunctie, wij bieden mogelijkheden in de meest uiteenlopende branches. Een administratieve baan in de technische sector of een logistieke baan in de foodsector. Jij roept, wij draaien! Zie hieronder een paar mogelijkheden:

•    Startersfunctie administratie Oosterhout
•    Startersfunctie sales Oosterhout
•    Startersfunctie klantenservice Oosterhout
•    Logistieke startersfunctie Oosterhout
•    Technische startersfunctie Oosterhout
•    Startersfunctie productie Oosterhout
•    En nog veel meer!

Via JAM vind je een baan die écht bij jou past

Zoals hierboven genoemd gaan we graag samen met jou in gesprek om een baan te zoeken die 100% bij je past. Want dat kan nog wel eens lastig zijn als je net klaar bent met je studie. Wij zijn een jong team en hebben allemaal in dezelfde schoenen gestaan als jij nu. Om deze reden én omdat we alle aangesloten bedrijven door en door kennen, kunnen we je persoonlijke voorstellen doen die aansluiten op jouw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden in Oosterhout? Maak dan gratis een startersprofiel aan en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Ben je klaar voor de volgende uitdaging?


Ben jij benieuwd naar de startersfunctie mogelijkheden in regio Oosterhout? Check dan de nieuwste vacatures hierboven. Staat er momenteel niets tussen dat aansluit op je interesses of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten door een profiel aan te maken en we kijken graag met je mee!

Bekijk alle startersfuncties