Startersfuncties Nieuwegein

Hé jij daar! Heb jij je diploma gehaald? Of ga je binnenkort afstuderen en ben je je vast aan het oriënteren op je eerste echte baan? Dan ben je bij JAM Nieuwegein aan het juiste adres! Wij hebben altijd de nieuwste startersfuncties bij de tofste werkgevers! Check hieronder alle actuele vacatures of scrol wat verder naar beneden voor meer informatie over startersfuncties in Nieuwegein.

De nieuwste startersfunctie vacatures in Nieuwegein via JAM

Hoi! Wij zijn JAM: een organisatie bestaande uit 18 young professionals die starters van onze leeftijd willen helpen aan een vette baan bij toffe opdrachtgevers. Wij weten namelijk als geen ander dat het best lastig kan zijn om in de jungle van vacatures de juiste uit te kiezen waarvan je 100% zeker weet dat het bij je past. Dat gaat simpelweg niet: je weet niks over het bedrijf, de cultuur, de mensen die er werken, de vibe die er hangt. Wij staan in contact met meer dan 1500 bedrijven en weten het van al die bedrijven wél! We zijn namelijk overal langs geweest én zijn door ons goedgekeurd als young professional proof. Dat betekent mooie doorgroeimogelijkheden, chille managers, flexibiliteit en waar er geluisterd wordt naar jouw frisse mening. Benieuwd welke organisatie het beste aansluit bij jou? Meld je dan gratis aan binnen 1 minuutje. 

Nieuwegein in een notendop


Zie je het al voor je? Overdag werken aan de gaafste projecten en daarna lekker de stad in om van de laatste zonnestralen te genieten. In Nieuwegein is letterlijk alles binnen handbereik! Niet alleen een leuke junior job via JAM, maar ook in je vrije tijd is er van alles te beleven. Lekker sporten, chillen in Park Oudegein, winkelen in het centrum, op het terras ploffen… Genieten!

Startersfuncties in Nieuwegein voor iedere opleiding

Zo veel aangesloten organisaties betekent ook zo veel kansen en mogelijkheden wat betreft jouw startersfunctie. Of je nu MBO, HBO of WO hebt gestudeerd, in de richting van logistiek, economie, techniek of marketing. Wij brengen jou in contact met bedrijven die op zoek zijn naar iemand zoals jij: een frisse starter, klaar om de arbeidsmarkt te betreden! 

Via JAM vind je een junior job die écht bij jou past

Oke, maar hoe weten wij nou wat voor werkgever en baan er bij jou passen? Na je aanmelding op onze website plannen we graag een korte kennismaking met je in. Dit kan makkelijk online of je komt gezellig langs op ons kantoor in Utrecht. Je kletst dan met jouw vaste contactpersoon over je situatie, je wensen én wie jij bent als persoon. Op die manier kunnen wij jou vacatures voorleggen van werkgevers die ook echt bij jou passen. Ten slotte bepaal je altijd zelf of je ergens op sollicitatiegesprek wilt gaan of niet. Super handig toch, zo’n extra paar oren en ogen?

Klaar voor het werkende leven?


Het is zo ver. Je studentenleven zit erop. Het was een geweldige tijd, maar je bent nu klaar om al je opgedane kennis in de praktijk te gaan brengen. Wij helpen jou met het vinden van jouw droomjob! Check alle actuele vacatures in Nieuwegein hierboven of maak een JAM profiel aan om als eerste op de hoogte te blijven van jobs die écht bij jou passen. We spreken je graag snel!

Bekijk alle startersfuncties