Startersfuncties Leidsche Rijn

He starter! Jij staat klaar om de arbeidsmarkt te bestormen. Best spannend, toch? Dat begrijpen wij! Bekijk hieronder alle startersfuncties in Leidsche Rijn, of laat ons team van young professionals met je meezoeken door middel van een JAM profiel.

Jouw startersfunctie vind je bij JAM

Gefeliciteerd! Jij bent ready om de arbeidsmarkt te bestormen. Dit kan best wel spannend zijn en dat begrijpen we. Soms weet je niet waar je moet beginnen, wat je moet verwachten of weet je niet wat bij je past. Ons team van young professionals staat voor je klaar om je te helpen bij deze belangrijke eerste stap. Ons team bestaat uit mensen met allemaal dezelfde leeftijd als jou, dus we weten precies waar je doorheen gaat en hoe je je voelt. We bieden je een digitale hand om je door dit spannende proces heen te leiden. 

Wat Leidsche Rijn nog meer te bieden heeft


Leidsche Rijn zal je verrassen, want er is van alles te doen! Naast dat het super dicht bij Utrecht ligt, kan je in de stad zelf ook van alles doen. Je shopt de nieuwste collecties in de stad die 7 dagen per week open is. Heb je honger? Dan heb jij even geluk! In Leidsche Rijn bevindt zich de grootste foodmarket van Nederland, met het meest uitgebreide aanbod aan eten en drinken. Daarnaast heeft de stad veel mooie natuur, zoals parken en Japanse tuinen. 

Werk in de sector van jouw keuze

Je wil natuurlijk dat je eerste baan goed bij je past, dat het aansluit op je interesses en voorkeuren. Bij JAM bieden we veel verschillende startersfunctie banen aan in Leidsche Rijn. Van klantenservice en kantoorbanen tot productie en logistiek, met alle toffe werkgevers in ons netwerk zit er sowieso iets voor je tussen! Weet je nog niet zo goed wat je zoekt en heb je hier hulp bij nodig? Ook dan kijken onze recruiters graag met je mee. Maak in dat geval een gratis JAM profiel aan en laat onze recruiters je helpen bij je zoektocht. 

Via JAM vind je een baan die echt bij jou past

Je eerste ‘echte’ baan, dat is best wel spannend! Onze recruiters, met allemaal dezelfde leeftijd als jij, begrijpen hoe je je voelt. Tijdens een kort online kennismakingsgesprek leren onze recruiters je kennen, zodat ze gericht voor je op zoek kunnen naar een leuke baan. Geen lastige vragen over competenties en ervaring, maar kletsen over je interesses en hobby’s. Dát is wat je van ons kan verwachten. Zie ons als een vriend die je helpt met het meezoeken naar een baan, chill toch?!

Op zoek naar een tijdelijke startersfunctie in Leidsche Rijn?


Een tijdelijke startersfunctie is een ideale oplossing als je tijdelijk wat ervaring wil opdoen en geld wil verdienen. Echter is dit best lastig om te vinden, daarom raden we je in dit geval aan om een gratis JAM profiel aan te maken. Zo kunnen onze recruiters gericht voor je op zoek, aan de hand van jouw ingevulde voorkeuren. 

Ben je klaar voor de volgende uitdaging?

Ben jij klaar om de arbeidsmarkt te bestormen? Bekijk dan alle startersfuncties in Leidsche Rijn hierboven, of maak een gratis JAM profiel aan. Veel succes!

Bekijk alle startersfuncties