Startersfuncties Houten

Jij bent klaar voor je eerste baan! Bekijk hieronder alle startersfunctie vacatures in Houten of maak een gratis JAM-profiel aan, dan zoeken onze recruiters met je mee!

Jouw startersfunctie vind je bij JAM

Jij bent klaar voor je eerste ‘echte’ baan! Gelukkig kan JAM jou hierbij helpen. Wij plaatsen niet zomaar vacatures, maar de allerleukste banen bij de allerleukste bedrijven. Doordat we in nauw contact staan bij het bedrijf, weten wij precies waar je terecht gaat komen en kunnen wij garanderen dat het een match is!

Wat Houten nog meer te bieden heeft


Houten ligt super dichtbij Utrecht, het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Natuurlijk is er in Utrecht altijd van alles te doen, van ontelbare winkels tot uitgaansgelegenheden. Maar ook Houten biedt veel leuke dingen om te doen. Zo kan je bijvoorbeeld naar een restaurant, drankjes doen op terras of je ontsnap-skills testen bij een escaperoom.

Werk in de sector van jouw keuze

Bij JAM bieden wij banen aan in allerlei verschillende sectoren. Hierdoor kan jij in Houten altijd aan de slag, ongeacht waar je voorkeur naar uitgaat. Startersfuncties Houten:

Startersfunctie administratie Houten
Startersfunctie sales Houten
Startersfunctie klantenservice Houten
Logistieke startersfunctie Houten
Technische startersfunctie Houten
Startersfunctie productie Houten
En nog veel meer!

Via JAM vind je een baan die echt bij jou past

Je eerste baan kan heel spannend zijn en soms is het nog best wel lastig wat je nou precies wil. In een kennismakingsgesprek met één van onze recruiters kletsen we over je hobby’s, je interesses, wat je graag wil verdienen en hoeveel uur je wil werken. Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag om een geschikte match te vinden. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven in ons netwerk, moet dat zeker lukken!

Op zoek naar een tijdelijke startersfunctie in Houten?


Ga je binnenkort bijvoorbeeld op reis of bijvoorbeeld verhuizen naar een andere stad? Kortom: ben je op zoek naar een tijdelijke startersfunctie in Houten? Ook dat kan bij JAM! Een tijdelijke startersfunctie is ideaal om alvast wat ervaring op te doen én om geld te verdienen natuurlijk. Het vinden van een tijdelijke startersfunctie kan best ingewikkeld zijn, daarom is het fijn als iemand met je mee kan zoeken. Meld je aan via onze website, vul in waar je naar op zoek bent en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Ben je klaar voor de volgende uitdaging?

Ben jij op zoek naar een startersfunctie in Houten die aansluit bij je opleiding en je wensen? Maak dan een gratis account aan op onze website en jij hebt zo je nieuwe job gevonden!

Bekijk alle startersfuncties