Startersfuncties Breda

Hé starter! Wat fijn dat je bent geslaagd en je diploma op zak hebt. Nu is het tijd om je opgedane kennis van de afgelopen jaren in de praktijk te brengen. Maar waar? Er is zo veel keuze! Wij helpen je graag door de best passende vacatures aan je voor te leggen. Helemaal gratis en vrijblijvend. Te mooi om waar te zijn? Toch is het zo! Check hieronder de vacatures of scrol verder naar beneden voor meer informatie.

Vind de nieuwste startersfunctie vacatures in Breda hier bij JAM

Ons team van regio Breda staat dagelijks in contact met diverse organisaties in de regio. Op die manier zijn wij vaak als één van de eerste op de hoogte van nieuwe vacatures in Breda. Dat betekent voor jou dat je een stapje voor kan zijn op de rest! Hoe? Door zelf op zoek te gaan naar een leuke baan door een kijkje te nemen bij onze vacatures of bijvoorbeeld een job-alert aan te maken. Vind je het lastig om een goede selectie te maken, weet je nog niet zo goed wat je wilt of ben je juist op zoek naar iets specifieks? Door een gratis startersprofiel aan te maken weten wij dat jij op zoek bent naar een startersfunctie in Breda. We bellen je graag op om je beter te leren kennen en aan de hand daarvan kunnen wij je passende vacatures doorsturen. Natuurlijk helemaal vrijblijvend: jij bepaalt óf en waar je wilt werken!

Breda in een notendop

Naast dat Breda een geweldige studentenstad is om een opleiding te volgen én naderhand aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt, heeft deze bourgondische stad natuurlijk nog veel meer te bieden. Gezelligheid op de markt tijdens de middaglunch, lekker struinen door de winkelstraten, een hapje eten in een van de smaakvolle restaurants en ’s avonds een lekkere borrel in één van de vele kroegjes. Breda bruist! Ook worden jaarlijks meerdere evenementen georganiseerd, waardoor jij je nooit hoeft te vervelen.

Specialist in meerdere branches

Het is onze missie om jong talent te helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Wat voor studie je ook hebt gevolgd, wij helpen je graag bij het vinden van een baan die écht bij je past. En omdat iedereen een andere achtergrond, andere wensen en andere ambities heeft, zorgen wij ook voor een grote diversiteit van aangesloten bedrijven! Zo staan wij nauw in contact met organisaties in Breda die actief zijn in een van de volgende sectoren:

•    Logistiek
•    Administratie
•    Techniek
•    Sales
•    Finance
•    Etc.

Via JAM vind je een baan die écht bij jou past

Wat extra hulp bij je zoektocht naar een startersfunctie is altijd mooi meegenomen. Zeker als het onze recruiters zijn die wekelijks in contact staan met verschillende organisaties in regio Breda. Na een kennismakingsgesprek met jou, weten we waar je naar op zoek bent. Op basis daarvan kunnen wij je persoonlijk vacatures doorsturen die nieuw bij ons binnenkomen. Gewoon ons als extra partij die jou op de hoogte houdt van passende vacatures. De regie houdt jij altijd zelf in handen: jij bepaalt of je de vacature interessant genoeg vindt en op sollicitatiegesprek wilt gaan. Chill toch?!

Ben je klaar voor de volgende uitdaging?

Natuurlijk ben jij er klaar voor, anders had je dit al lang niet meer gelezen! Check alle openstaande vacatures op de website of vergroot je kans op een mooie startersfunctie in Breda door een startersprofiel aan te maken op de website. We komen graag met je in contact!

Bekijk alle startersfuncties