Startersfuncties Amsterdam

Klaar om de wereld te veroveren na je studie? JAM is dé hotspot voor de gaafste startersfuncties in Amsterdam! Of je nu je laatste tentamens rockt, je scriptie bijna klaar is of je dat felbegeerde diploma al in handen hebt, wij zorgen voor een job vol plezier en succes. Join the Fresh Force van JAM en kickstart jouw carrière met een nieuwe baan, speciaal voor jou als young professional!

Vind de nieuwste startersfunctie vacatures in Amsterdam via JAM

Welkom, wij zijn JAM! Wij zijn een groep van 27 young professionals, met een gemiddelde leeftijd van 26 hebben wij dezelfde leeftijd als jij! Elke dag zijn we bezig met het vinden van de vetste banen voor starters op de arbeidsmarkt. Dit doen we vanuit onze kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Maastricht. We plaatsen niet zomaar elke vacature op onze website. Nee, voordat we een vacature delen, gaan we eerst langs bij de bedrijven. We bekijken de werkomgeving, de collega's, de interne cultuur. Zelfs zaken zoals flexibiliteit, doorgroeimogelijkheden en leuke extra’s bekijken wij. Kortom, alleen de organisaties waar wij zelf ook zouden willen werken, komen door onze screening heen. Bij ons vind je dus alleen banen bij werkgevers die écht geschikt zijn voor jonge professionals!

Amsterdam in een notendop

Na al die jaren studeren wil je meer dan werken, je wilt ook volop genieten van je vrije tijd! Daarom is Amsterdam de perfecte plek voor jou. Met talloze terrassen, musea zoals het rijksmuseum en NEMO, levendige kroegen in de Jordaan, festivals zoals bij Thuishaven en de NDSM-werf, of waar genoeg spannende evenementen in de stad zijn, hoef jij je na werktijd zeker niet te vervelen! Vind je droombaan via JAM en geniet van het leven met een goed salaris. Amsterdam, dat is toch veel mooier dan Parijs?

Specialist in meerdere branches

Met zoveel verschillende studies en diploma's zijn er ontelbare mogelijkheden voor jou. Bij JAM zijn we gespecialiseerd in banen voor starters op de arbeidsmarkt, wat betekent dat we een breed scala aan vacatures hebben. De organisaties waarmee we samenwerken zijn actief in verschillende branches, zoals logistiek, mode, zorg, techniek, consultancy, voeding, en nog veel meer. Bovenaan deze pagina kun je eenvoudig aangeven in welke sector jouw interesse het meest ligt! 

Via JAM vind je een baan die écht bij jou past

Je vraagt je misschien af: "Hoe werkt dat precies?" Maak een JAM-profiel aan of reageer op een interessante vacature. Vervolgens neemt een van onze collega's (jouw vaste contactpersoon) contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit kan via een online videocall of je kunt langskomen op ons kantoor in Amsterdam. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw interesses, voorkeuren, wat je belangrijk vindt in een nieuwe baan en wat voor organisatie jou aanspreekt. Daarna kun je achterover leunen, want wij gaan voor jou aan de slag! We sturen je alle geschikte vacatures en regelen het sollicitatiegesprek als je enthousiast bent. En nog een voordeel: wij weten precies bij wie we moeten zijn om jou sneller door de sollicitatieronde te loodsen. Dat betekent voorrang op anderen en meer kans op die felbegeerde baan!

Ben je klaar voor de volgende uitdaging?

Ben je klaar om het studentenleven achter je te laten en lekker aan het werk te gaan? Via JAM kom je in contact met de leukste bedrijven in Amsterdam die op zoek zijn naar starters zoals jij. Laat ons weten dat je op zoek bent door een profiel aan te maken en we spreken je graag snel!

Bekijk alle startersfuncties