Startersfuncties Amersfoort

Yes, eindelijk je diploma in je handen! Zeg maar doei tegen alle tentamens en essays en hallo tegen het werkende leven! Best even spannend, maar via JAM vind jij een startersfunctie waar je elke dag met plezier naar toe gaat. Check alle startersfuncties in Amersfoort hieronder óf scrol even wat verder naar beneden voor meer informatie.

Vind de nieuwste startersfunctie vacatures in Amersfoort via JAM

Hallo! Leuk dat we jou hier tegenkomen. Wij zijn JAM: een team van 18 young professionals die dagelijks op zoek zijn naar de gaafste startersfuncties voor jong talent zoals jij. En omdat onze gemiddelde leeftijd 25 jaar is, weten wij precies waar jij naar op zoek bent! Vette opdrachtgevers, chille managers, flexibiliteit, een goed salaris én mooie doorgroeimogelijkheden. Op dit moment hebben wij een netwerk van meer dan 1500 aangesloten bedrijven en dat worden er elke week alleen maar meer. Voor de nieuwste startersvacatures in Amersfoort ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Amersfoort in een notendop


68 café’s, 2 musea, 2 bioscopen en 4 theaters. Amersfoort is écht de perfecte stad om te werken én te wonen. De Nieuwe Stad bestaat uit vintage winkeltjes, hippe café’s én stadsstrand Zandfoort aan de Eem. Ook de binnenstad trekt erg veel bekijks met prachtige gebouwen (het zal jou vast niet meer opvallen, maar ons wel!) vol gezellige pleinen, restaurants en winkels. De perfecte stad om na werktijd nog lekker doorheen te wandelen en je vrije tijd te spenderen!

Specialist in meerdere branches

Je hebt een bepaalde opleiding afgerond en bent nu op zoek naar een baan die hierop aansluit. Of misschien ben je er wel tijdens je studie achter gekomen dat dit toch niet helemaal is wat je de rest van je leven wilt gaan doen. No worries! JAM is specialist in vacatures voor young professionals in de meest uiteenlopende branches: van administratie tot logistiek en van consultancy tot inkoop. Maak een job-alert aan om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste vacatures of maak een gratis JAM account aan voor nóg meer voordelen (lees hieronder ;) ).

Via JAM vind je een baan die écht bij jou past

Nadat je een JAM profiel hebt aangemaakt, plannen we altijd graag een kennismakingsgesprek met je in. Dat doen we gewoon lekker online, net zo makkelijk! Tijdens dit gesprek leer je jouw contactpersoon kennen en staan we uitgebreid stil bij jouw situatie, je wensen en ambities. Natuurlijk bespreken we ook de praktische dingen, zoals hoe ver je maximaal wilt reizen naar je werk én hoeveel je wilt verdienen. Aan de hand van al deze informatie kunnen wij een duidelijke profielschets maken en jou op de hoogte houden van passende vacatures. Dat betekent dat jij lekker achterover kan leunen en dat wij alleen de interessante functies naar je doorappen. Mega chill toch! Uiteindelijk bepaal jij altijd zelf of je ergens op sollicitatiegesprek wilt gaan of niet.


Ben je klaar voor de volgende uitdaging?


Ben jij klaar voor het werkende leven? Een spannende nieuwe fase in je leven, maar met de hulp van JAM wordt dat voor jou extra makkelijk. Check hierboven alle openstaande startersfuncties in Amersfoort óf maak binnen 1 minuut een gratis JAM profiel aan. Hopelijk tot snel!