Scholingsvouchers

JAM en DOORZAAM willen uitzendkrachten stimuleren om te blijven leren en ontwikkelen. De scholingsvouchers die wij hiervoor beschikbaar stellen zijn een financieel steuntje in de rug om dat ene certificaat te halen of die cursus succesvol af te ronden. Lees verder voor meer informatie.

Wat is een scholingsvoucher?

Is het voor je huidige werk handig om een bepaald certificaat te halen of cursus te volgen? Dan kan je als uitzendkracht van JAM in aanmerking komen voor een scholingsvoucher. Deze vouchers kunnen worden ingezet om een cursus of opleiding te bekostigen tot een maximum bedrag van €500. Dat betekent dus eigenlijk dat je dat ene belangrijke certificaat nu helemaal gratis kunt halen! Via JAM heb je twee keer per jaar de mogelijkheid om je op te geven voor zo’n scholingsvoucher. Vaak is dat in februari en in september.

Welke cursussen kan ik met een scholingsvoucher volgen?

Er zijn ontzettend veel cursussen en opleidingen die je kunt volgen met een scholingsvoucher. Hierbij kan je denken aan het halen van je heftruck certificaat, BHV basisopleiding, reachtruck certificaat of VCA basisopleiding, maar eigenlijk is bijna alles wel mogelijk. Opleidingen die je helaas niet kan volgen zijn deeltijd of voltijd mbo-, hbo- of wo-opleidingen of het behalen van je rijbewijs.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een scholingsvoucher?

Je moet aan twee eisen voldoen om in aanmerking te komen voor een scholingsvoucher:

✓     Je bent momenteel werkzaam als uitzendkracht van JAM

✓     Je hebt maximaal havo of MBO 4 niveau

Hoe kan ik een scholingsvoucher aanvragen?

→     Neem contact op met jouw JAM regiomanager of stuur een mail naar tessy@jamwerkt.nl

→     Geef in de mail aan welke cursus of opleiding je graag zou willen volgen

→     Wij zoeken vervolgens voor je uit of dit mogelijk is en informeren je daarna over de vervolgstappen

Bij scholingsvouchers geldt: OP=OP. Heb je interesse in een scholingsvoucher? Vraag dan aan je vast contactpersoon naar de mogelijkheden! Ieder kwartaal maak jij kans op de scholingsvouchers, wees er dus optijd bij om in aanmerking te komen.