Parttime werk Zaltbommel

Yes! Ook voor parttime banen in Zaltbommel ben je bij JAM aan het juiste adres. Bekijk hieronder alle parttime vacatures in regio Zaltbommel

Parttime banen in Zaltbommel

Past een fulltime baan niet in jouw situatie, maar ben je ook niet op zoek naar een bijbaan? Dan is een parttime baan misschien wel iets voor jou! Je houdt voldoende tijd over voor je studie, andere baan, hobby, sport etc. én verdien je lekker je geld. Wij staan klaar om de perfecte match voor jou te vinden, met meer dan 1500 aangesloten bedrijven uit de regio zit er sowieso iets voor je tussen!

Zaltbommel in je vrije tijd


Na je werk wil je natuurlijk de stad induiken, laat Zaltbommel daar nou de ideale stad voor zijn! Het is een stad met veel diverse uitgaansgelegenheden, winkels om urenlang te shoppen en genoeg leuke terrasjes en restaurantjes. In de warme zomerdagen kan je relaxen aan de Waal of een bootje varen.

Parttime werk in verschillende branches

Een parttime baan moet natuurlijk in je planning passen maar óók bij wat je zoekt qua werkzaamheden en bedrijf. Bij JAM bieden we verschillende vacatures aan van bedrijven in Zaltbommel in allerlei verschillende sectoren. Toch op zoek naar iets anders? Maak dan een gratis JAM profiel aan, laat weten waar je naar op zoek bent en wij zoeken graag met je mee. 

Parttime werk dat bij je past

Bij JAM leren we je via een videocall persoonlijk kennen. Jij geeft aan waar je naar op zoek bent, wat je wil gaan doen, hoeveel je wil verdienen, welke uren je wil werken etc. Wij gaan vervolgens gericht aan de slag om interessante vacatures voor je te vinden. Jij bepaalt altijd zelf waar je op gesprek zou willen gaan. Doordat we regelmatig op bezoek gaan bij de bedrijven, weten we precies waar je terecht komt en kunnen we garanderen dat het bij je past!

Tijdelijke parttime vacatures in Zaltbommel


Een tijdelijke parttime baan, voor enkele weken of maanden kan best lastig zijn om te vinden. In dat geval raden we je aan om even contact met ons op te nemen, zodat we samen met je mee kunnen zoeken. Wij nemen contact op met de bedrijven en grote kans dat we zo een oplossing voor je vinden!

Jouw parttime baan in Zaltbommel vind je bij JAM!

Bekijk hierboven alle parttime vacatures in Zaltbommel of maak een gratis JAM profiel aan. Dan gaan we samen op zoek naar een perfecte parttime baan in Zaltbommel. Wie weet kan jij deze week al aan de slag!

Bekijk alle parttime banen