Parttime werk Vianen

Ben jij op zoek naar een parttime baan in Vianen? Neem dan een kijkje bij alle vacatures hier beneden. Van klantenservice en office tot logistiek en productie. Heb je liever hulp bij je zoektocht? Maak dan een gratis JAM profiel aan en laat onze recruiters met je mee zoeken!

Parttime banen in Vianen

Soms past een parttime baan beter bij je huidige situatie, omdat je bijvoorbeeld bezig bent met een deeltijdopleiding of omdat je een druk privéleven hebt. Een parttime baan is een goede oplossing om tijd te hebben voor andere dingen én geld te verdienen. Bij JAM kijken we verder dan competenties en ervaring. We halen jouw talenten en alle mogelijkheden boven water en verbinden je met de beste bedrijven en meest passende parttime banen in Vianen.


Vianen in je vrije tijd


Vianen ligt super dicht bij Utrecht, dus wil je na je werkdag de stad in duiken? Dan ben je binnen no-time in het gezellige Utrecht. Maar wil je liever in Vianen wat leuks doen? Dan kan dat natuurlijk ook! De stad staat bekend om gezellige terrasjes, leuke restaurants en lokale boetiekjes om te shoppen. Genoeg te doen dus!

Parttime werk in verschillende branches

Wij vinden het super belangrijk dat je op een leuke werkplek terecht komt. Zo bieden wij alleen vacatures aan waar wij zelf óók zouden willen werken. Bij JAM hebben we parttime functies in verschillende sectoren: klantenservice, office, logistiek en productie. Neem een kijkje bij alle vacatures hierboven, of maak een JAM profiel aan en laat onze recruiters met je mee zoeken!

Parttime werk dat bij je past

Heb je geen ervaring, heb je geen idee waar je moet beginnen, weet je niet zo goed wat je zoekt of heb je gewoon even hulp nodig bij het vinden van een baan die bij jou past? Dan staat ons team van young professionals altijd klaar om je hierbij te helpen! Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven in ons netwerk moet dat wel goedkomen. Doordat we regelmatig bij deze bedrijven op bezoek gaan, kunnen wij je garanderen dat je op een leuke plek terecht komt!


Tijdelijke parttime vacatures in Vianen


Misschien heb je een leuke reis gepland staan, ga je binnenkort verhuizen of zoek je gewoon een tijdelijke parttime baan in Vianen. Dit kan best een flinke zoektocht zijn en daarom raden we je in dit geval aan om contact met ons op te nemen. Ons team kan dan gericht voor jou op zoek gaan en grote kans dat we zo een oplossing voor je vinden!

Jouw parttime baan in Vianen vind je bij JAM!

Heb je liever hulp bij je zoektocht? Maak dan een gratis JAM profiel aan! Jij vult in wat je zoekt, hoeveel uur je wil werken etc. Onze recruiters nemen dan contact met je op en via een kort kennismakingsgesprek leren jullie elkaar kennen. Vervolgens gaan ze hard voor je aan de slag om een leuke baan te vinden. Die parttime baan in Vianen komt dan dus gewoon naar jou toe!

Bekijk alle parttime banen