Parttime werk Utrecht

We get the job and we got the job! Yes, ook parttime banen. Voor bijvoorbeeld naast je deeltijd opleiding, een andere baan óf omdat je ook gewoon lekker veel vrije tijd wilt hebben. Bekijk hieronder ons parttime aanbod in regio Utrecht.

Parttime banen voor jong talent in Utrecht

Lukt het jou (nog) niet om fulltime aan de slag te gaan, maar past een bijbaan ook niet helemaal in jouw situatie? Dan is een parttime baan de perfecte oplossing! Ga lekker voor drie of vier dagen per week aan de slag. Zo verdien je lekker je geld én houd je voldoende tijd over voor andere belangrijke dingen, zoals je studie, andere baan, grote hobby, etc. Wij staan in contact met meer dan 1500 bedrijven uit de regio en zijn altijd als eerste op de hoogte van nieuwe openstaande vacatures.

Utrecht in je vrije tijd

Ga je in Utrecht aan de slag, dan ben je ook na werktijd in de perfecte stad. Even de werkdag afsluiten met een lekker drankje en snackje op het terras of een snelle duik in één van de vele winkels. In Utrecht hoef je je nooit te vervelen, er is altijd wat te beleven! Van prachtige musea tot parken vol fanatieke sporters of leuke festivals in het weekend. Een geweldige stad om te wonen en te werken!

Parttime werk in verschillende branches

Een nieuwe parttime baan moet natuurlijk helemaal bij je passen. Niet alleen wat betreft de uren en de werktijden, maar ook de sector waarin je aan de slag gaat en je werkzaamheden. Op onze website staan vacatures van organisaties in Utrecht die allemaal actief zijn in verschillende sectoren. Denk aan klantenservice, logistiek, administratie, consultancy, productie en nog veel meer. Neem hierboven tussen de vacatures maar eens een kijkje! Mocht je toch niet helemaal vinden wat je zocht? Maak dan een JAM profiel aan en laat ons weten waar je naar op zoek bent. Dan helpen wij je graag persoonlijk verder.

Parttime werk dat past bij jou

Een baan vinden die écht bij je past kan knap lastig zijn. Na het lezen van een vacature weet je al wel wat je taken ongeveer gaan zijn, maar de bedrijfscultuur, je leidinggevende, je collega’s… Daar weet je eigenlijk nog steeds niks van. Bij JAM weten wij wél veel meer te vertellen over de bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Daarom plannen we altijd eerst een videocall met je in om jou wat beter te leren kennen. Daarna kunnen we je gericht interessante vacatures doorsturen die helemaal bij jou passen. Uiteindelijk bepaal je altijd zelf of je ergens op gesprek zou willen gaan! Met andere woorden: wij doen het lastige werk, jij maakt de keuze!

Tijdelijke parttime vacatures in Utrecht

Ben jij op zoek naar een tijdelijke parttime baan voor de komende weken of maanden? Dat kan nog wel eens lastig zijn om te vinden! In dat geval raden wij je aan om even contact met ons op te nemen. Aan de hand van jouw vraag en wensen kunnen we namelijk makkelijk een paar balletjes opgooien bij aangesloten bedrijven. Grote kans dat we samen tot de perfecte oplossing komen!

Jouw nieuwe parttime job begint hier!

Waar je ook naar op zoek bent, bij JAM helpen wij jou aan je droombaan! Bekijk alle parttime vacatures in Utrecht of maak binnen 2 minuten een JAM profiel aan. Dan kunnen we samen op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging voor jou!

Bekijk alle parttime banen