Parttime werk Nieuwegein

Wat past het beste in jouw huidige situatie? Een baan van twee, drie óf vier dagen in de week? Bij JAM helpen wij jong talent met het vinden van een passende fulltime baan! Een nieuwe uitdaging bij een werkgever die helemaal bij jou past. Super handig. Check hieronder ons actuele aanbod van parttime vacatures in Nieuwegein!

Parttime banen voor jong talent in Nieuwegein

Een nieuwe parttime baan moet natuurlijk aan een aantal eisen voldoen. De werktijden en aantal uren moeten passen in jouw leven. De baan zelf moet natuurlijk helemaal in jouw straatje passen. Én dan zou het ook nog fijn zijn als je werkgever f*cking chill is. We got you! Bij JAM helpen wij jong talent aan een passende baan in én rondom Nieuwegein. Dat betekent vette banen voor studenten, starters en young professionals bij gave organisaties.

Nieuwegein in je vrije tijd


Natuurlijk staat jouw leven niet alleen in het teken van werken. Het is ook belangrijk om bij te komen, uit te rusten en te genieten van je vrije tijd. Dat moet in het gezellige Nieuwegein wel goed komen! In het gezellige centrum kan je lekker winkelen of op het terras ploffen. Ben je toe aan wat meer rust? Dan is een middag in Park Ouwegein ook heerlijk. Overigens ben je met de tram zo in Utrecht, waar je heerlijk op stap kan óf een bootje huurt om warme zomerdagen op het water door te brengen.

Parttime werk in verschillende branches

We horen je al denken, ‘wat zijn de parttime mogelijkheden dan?’ De afgelopen jaren hebben wij een netwerk opgebouwd van meer dan 1500 aangesloten bedrijven. Deze hebben wij allemaal ‘young-professional-proof’ gekeurd. Dat betekent chille werkgevers, vette merken, flexibiliteit, doorgroeimogelijkheden en meer! Alles waar jij naar op zoek bent. Natuurlijk verschilt het aanbod per week en is elk bedrijf op zoek naar een andere parttime collega. Bekijk hierboven ons actuele aanbod van parttime vacatures in Nieuwegein óf maak een JAM profiel aan als je op zoek bent naar iets specifieks. Dan kunnen wij jouw vraag uitzetten bij de meest passende bedrijven.

Parttime werk dat past bij jou

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om tussen alle vacatures online de perfecte match te vinden. Daarom zijn wij er voor je. Na je sollicitatie of aanmelding plannen we graag een kennismakingsgesprekje met je in van ongeveer 30 minuten. Dit kan bij ons op kantoor in Utrecht of lekker makkelijk online. Zo leren we elkaar wat beter kennen en kunnen we het uitgebreid hebben over jouw huidige situatie, wensen en ambities. Ook willen wij je op persoonlijk vlak wat beter leren kennen, zodat we je vacatures voor kunnen stellen bij bedrijven die écht bij jou als persoon passen. Dat betekent voor jou: niet meer eindeloos vacatures doorspitten, geen sollicitatiebrieven meer, maar alleen vacatures die bij jou aansluiten!

Tijdelijke parttime vacatures in Nieuwegein


Ben je op zoek naar een tijdelijke parttime baan, zoals parttime vakantiewerk, een tussenjaar baan of een tijdelijke opdracht? Ook dan helpen wij je graag verder. Laat ons weten voor welke periode jij een parttime baan zoekt en we gaan meteen op zoek naar de mogelijkheden in en rondom Nieuwegein!

Jouw nieuwe parttime job begint hier!

Wij zijn jouw helpende hand voor een nieuwe parttime uitdaging in Nieuwegein! Neem een kijkje tussen alle actuele vacatures óf meld je gratis aan en laat ons weten waar je precies naar op zoek bent. Zie ons als die ene vriend die 24/7 mee op zoek gaat naar de perfecte vacature voor jou. Mega handig toch? We spreken elkaar snel!

Bekijk alle parttime banen