Parttime werk Leidsche Rijn

Op zoek naar parttime werk in Leidsche Rijn? Bekijk al onze vacatures hieronder!

Parttime banen in Leidsche Rijn

Soms past een fulltime baan niet helemaal in je huidige situatie en ben je dus op zoek naar een parttime baan. Of dat nou is omdat je een deeltijdopleiding volgt, of omdat je bijvoorbeeld een druk privéleven hebt. JAM vindt voor jou de meest passende parttime baan in Leidsche Rijn!

Leidsche Rijn in je vrije tijd


Leidsche Rijn is de perfecte stad om na je werkdag lekker in te duiken. De stad kent namelijk de perfecte combinatie tussen stad en natuur. Leidsche Rijn kent namelijk veel parken om in te chillen maar daarnaast ook een bruisende stad met veel leuke winkels en restaurants. Genoeg te doen na je werkdag dus!

Parttime werk in verschillende branches

We vinden het super belangrijk dat je op een leuke werkplek terecht komt en dat je elke dag met plezier naar je werkdag gaat. Bij JAM bieden we alleen vacatures aan bij bedrijven waar we zelf óók aan de slag zouden willen. We hebben vacatures in allerlei verschillende branches, zo kunnen we garanderen dat er iets leuks voor je tussen zit. Van klantenservice tot productie en van logistiek tot kantoorbanen. Bekijk alle vacatures in Leidsche Rijn hierboven!

Parttime werk dat bij je past

Bij JAM kijken we verder dan ervaring en opleiding, we willen je persoonlijk leren kennen en jou zo aan de meest passende baan kunnen helpen. Ons team bestaat uit 20 young professionals met een gemiddelde leeftijd van 26, wij kunnen ons dus makkelijk verplaatsen in jouw situatie en goed met je meedenken. Aan de hand van jouw interesses gaan we op zoek naar een baan die bij jou past en met meer dan 1500 aangesloten bedrijven in ons netwerk, moet dat zeker lukken.

Tijdelijke parttime vacatures in Leidsche Rijn


Het kan zijn dat je op zoek bent naar een tijdelijke parttime functie, omdat je misschien binnenkort op reis gaat of aan een nieuwe opleiding gaat beginnen. Ook in deze situatie zoeken we graag met je mee. We raden je in dit geval aan om een gratis JAM profiel te maken. Jij vult binnen twee minuten je voorkeuren in en ons team gaat voor jou op zoek naar een match. Lekker makkelijk, toch?
Jouw parttime baan in Leidsche Rijn vind je bij JAM!

Weet je niet zo goed waar je jouw zoektocht moet beginnen? Maak dan een gratis JAM profiel aan. Onze recruiters gaan op basis van jouw ingevulde voorkeuren op zoek naar een passende match. Zie ons als een vriend die op zoek gaat naar een baan die perfect bij je past, ideaal! 

Bekijk alle parttime banen