Parttime werk Houten

Woon jij in Houten en ben je op zoek naar een gave parttime baan? Bij JAM werken we samen met de gaafste organisaties die op zoek zijn naar jong talent zoals jij! En veel van deze bedrijven zijn op zoek naar parttime versterking. Bekijk hieronder alle parttime banen in Houten óf scrol wat verder naar beneden voor meer informatie.

Parttime banen voor jong talent in Houten

Een parttime baan is ideaal naast je studie, een andere baan of een grote hobby. Zo kan je lekker een paar dagen in de week werken en toch iedere maand een vast en stabiel salaris ontvangen. Bij JAM werken wij samen met de gaafste bedrijven in en rondom Houten. Wij selecteren deze bedrijven op basis van een aantal factoren, waardoor ze geschikt zijn voor studenten, starters en young professionals zoals jij. Hierbij kan je denken aan flexibiliteit, mogelijkheid om thuis te werken, chille managers, doorgroeimogelijkheden én natuurlijk een lekker salaris. Hierboven vind je een actueel overzicht van parttime vacatures in Houten. Staat er op dit moment niks tussen wat je leuk vindt? Maak dan een gratis JAM profiel aan en we gaan samen met jou op zoek naar de perfecte match!


Houten in je vrije tijd


Houten, daar wil je zijn! Een heerlijke rustige plaats aan de voet van Utrecht, dus voor ieder wat wils! Misschien dat het jou al niet meer opvalt, maar de gekleurde huisjes aan de Rietplas geven ons helemaal Willemstad vibes (moet de zon wel lekker schijnen). Je kan er heerlijk eten bij Loetje of gezellig op het terras in het centrum. Voor een fijne wandeling met een podcast in je oren kan je terecht bij het imkerspark en kooikerspark. Voor wat meer zweetdruppels bij de Basic-Fit en F.C. Delta Sports. En met de trein sta je letterlijk binnen een paar minuten de dansen in de clubs in Utrecht. I-de-aal!


Parttime werk in verschillende branches

Iedereen is natuurlijk op zoek naar een ander soort baan. Daarom kan je bij ons terecht voor parttime werk in Houten in de meest uiteenlopende branches. Wat dacht je van een leuke baan in de klantenservice, productie, logistiek, administratie of verkoop? Ieder bedrijf werkt met andere producten en diensten, is op zoek naar collega’s op een andere afdeling én biedt parttime werk aan voor twee tot vier dagen in de week. 


Parttime werk dat past bij jou

Online vacatures zoeken én solliciteren kost veel tijd. En dan weet je vaak nog steeds niet of een organisatie wel echt bij jou past. Want wie worden nou precies jouw collega’s, hoe is de sfeer en interne cultuur, hoe ziet je werkplek eruit? Allemaal vragen die je vaak pas na het eerste gesprek achter komt. Bij JAM vinden wij deze factoren juist ontzettend belangrijk en zorgen ervoor dat je je ergens ontzettend thuis kan voelen. Daarom gaan we graag eerst met je in gesprek om erachter te komen wie je bent, wat je ambities zijn en waar jij gelukkig van wordt. Aan de hand van al deze informatie kunnen wij je gericht vacatures bij bedrijven voorstellen die helemaal in dit plaatje passen. Zo weet jij zeker dat je ergens terecht komt waar jij je op je gemak zal gaan voelen!


Tijdelijke parttime vacatures in Houten


Niet op zoek naar een vaste baan, maar een tijdelijke parttime baan? Voor bijvoorbeeld de komende weken, maanden of jaar? We got you covered! We kijken graag samen naar jouw beschikbaarheid en stellen jouw profiel voor bij organisaties waarvan wij weten dat het een mogelijke match kan zijn! Kan jij lekker achterover leunen en chillen.


Jouw nieuwe parttime job begint hier!

Ben jij klaar voor een gave nieuwe parttime uitdaging? Maak dan een job-alert aan om de op de hoogte te blijven van de nieuwste parttime vacatures in Houten óf fix een JAM profiel binnen 1 minuut.

Bekijk alle parttime banen

 

 3