Parttime werk Culemborg

Bekijk hieronder alle parttime vacatures in Culemborg!

Parttime banen in Culemborg

Soms past fulltime werken niet helemaal in je situatie, maar ben je ook niet op zoek naar een bijbaan. Wellicht dat een parttime baan dan een goede oplossing is! Hierdoor heb je alsnog tijd voor je privéleven, je hobby’s, sport en tegelijkertijd kan je gewoon lekker geld verdienen. Wij werken samen met bedrijven waar wij zelf óók zouden willen werken, zo kunnen we jou garanderen dat je op een leuke plek terecht komt. 

Culemborg in je vrije tijd


Culemborg is een historische stad, met daarnaast ook veel natuur. Wil jij dus na je werktijd even lekker het park in om te chillen? Dan kan dat zeker! Daarnaast heeft Culemborg een rijk aanbod aan winkels, terrasjes en restaurants. Genoeg plekken voor een leuke vrije middag/avond, dus!

Parttime werk in verschillende branches

Een bedrijf moet bij passen, je moet de werkzaamheden leuk vinden, een leuk team hebben maar daarnaast moet het natuurlijk ook in je planning passen. Bij JAM bieden we verschillende vacatures aan in diverse branches. Houd je niet van stilzitten? Denk dan aan een parttime baan in de logistiek. Werk je het liefst met je handen? Dan is de productie misschien wel wat voor jou. Klets je graag? Maak er je werk van en ga de klantenservice in! Denk je aan een kantoorbaan? Dan hebben we genoeg parttime office functies.

Parttime werk dat bij je past

Bij JAM willen we je goed leren kennen, zodat we een beter inzicht krijgen in waar je naar op zoek bent. Zie ons als een vriend, die samen met jou op zoek gaat naar een leuke baan. Tijdens een kort online kennismakingsgesprek vragen we naar je hobby’s, interesses, je ervaring (of geen ervaring), hoeveel uur je wil werken, hoeveel je wil verdienen etc. Daarna kunnen we gericht voor jou op zoek naar een match!

Tijdelijke parttime vacatures in Culemborg


Een tijdelijke parttime baan, voor enkele weken of maanden kan best lastig zijn om te vinden. In dat geval raden we je aan om even contact met ons op te nemen, zodat we samen met je mee kunnen zoeken. Wij nemen contact op met de bedrijven en grote kans dat we zo een oplossing voor je vinden!

Jouw parttime baan in Culemborg vind je bij JAM!

Bekijk hierboven al onze parttime vacatures in Culemborg. Heb je liever hulp bij het zoeken van een baan? Maak dan een gratis JAM profiel aan, dan kunnen we samen met jou op zoek. 

 

Bekijk alle parttime banen