Parttime werk Amersfoort

Op zoek naar een parttime baan bij een toffe werkgever in Amersfoort? Bij JAM ben je aan het juiste adres voor parttime werk speciaal voor jong talent! Denk aan een vaste parttime baan naast je studie, tijdelijk als vakantiewerk óf om te combineren met een grote hobby! Hieronder bekijk je alle openstaande vacatures van parttime werk in Amersfoort.

Parttime banen voor jong talent in Amersfoort

Studenten, starters en young professionals zijn steeds vaker op zoek naar een parttime baan. En dat snappen wij heel goed. Sommigen volgen nog een studie, anderen hebben al een baan of een grote passie waar veel tijd in gaat zitten, anderen hechten gewoon veel waarde aan hun vrije tijd. Maar het vinden van een gave parttime baan is soms nog best een uitdaging. De meeste bedrijven zijn helaas nog altijd op zoek naar fulltime collega’s. Bij JAM is dat anders! Ons netwerk bestaat momenteel uit meer dan 1500 bedrijven in en rondom Amersfoort en zij zijn állemaal (ja, allemaal) op zoek naar jong talent zoals jij. En het maakt ze eigenlijk niet zoveel uit hoeveel uur je wilt komen werken. Ze zijn gewoon op zoek naar jou als nieuwe collega, met je frisse ideeën en enthousiasme. Aan jou de keuze hoeveel uur je beschikbaar bent.

Amersfoort in je vrije tijd


Amersfoort! Wat ons betreft een ontzettend leuke stad om te werken én te wonen. Na werktijd is er namelijk voldoende te beleven. Zo heb je de Nieuwe Stad met een aantal erg leuke vintage winkeltjes, hippe café’tjes en een heus stadsstrand waar je de warme zomerdagen goed kan doorbrengen. Maar ook in de oude binnenstad is het altijd gezellig. De gezellige markt, leuke winkelstraten en pleinen vol terrassen trekken altijd veel mensen. 

Parttime werk in verschillende branches

Een nieuwe baan is natuurlijk super persoonlijk. Wil je 16 of 32 uur per week werken, wat voor functie spreekt jou het meeste aan, welke branche vind jij interessant, bij wat voor soort organisatie zou je graag willen werken? Zo veel vragen, zo veel mogelijkheden! Bij JAM bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen tussen alle parttime banen. Kies bijvoorbeeld voor een parttime baan in de klantenservice of productie. Of ga je toch voor administratie of logistiek? Bekijk alle vacatures hierboven en stel een job-alert in om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste parttime banen bij jou in de buurt. 

Parttime werk dat past bij jou

Wat wij het allerbelangrijkste vinden, is dat jij iedere dag met plezier naar je nieuwe baan gaat! En dat bereiken we maar op één manier, namelijk door jou wat beter te leren kennen. Na jouw sollicitatie of aanmelding plannen we graag een online kennismakingsgesprek met je in. Dit duurt ongeveer 30 minuten en daarin kletsen we gezellig over jou, je persoonlijke situatie, opleidingen die je eventueel hebt gevolgd, dingen die je leuk lijken om te doen, maar ook dingen die je minder leuk lijken om te doen. Ook staan we even stil bij wat praktische zaken, zoals hoe ver je zou willen rijden naar je nieuwe werk, hoeveel uur je per week beschikbaar bent én wat je graag zou willen verdienen. Aan de hand van al deze informatie kunnen wij jou de meest geschikte vacatures doorsturen en zo is dat eerst sollicitatiegesprek toch een stuk dichterbij dan je denkt!

Tijdelijke parttime vacatures in Amersfoort


Ben je niet op zoek naar een vaste baan, maar wil je gewoon tijdelijk parttime aan de slag? Ook voor tijdelijk werk, zoals vakantiewerk of tijdens je tussenjaar, ben je bij JAM aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk snel schakelen met organisaties bij jou in de buurt die tijdelijk parttime ondersteuning zoeken tijdens bijvoorbeeld een drukke periode of een nieuw project. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wanneer je beschikbaar bent, dan bespreken we graag de mogelijkheden met jou!

Jouw nieuwe parttime job begint hier!

Ben jij klaar voor je volgende parttime uitdaging? Neem hierboven een kijkje tussen al onze openstaande parttime vacatures in Amersfoort óf maak een gratis JAM profiel aan en geef aan waar je precies naar op zoek bent. Hopelijk spreken we je snel!

Bekijk alle parttime banen