Onze sectoren

Op zoek naar een baan die bij jou past? Maak een online profiel aan bij JAM! ✓Horeca ✓Techniek ✓Recruitment ✓Administratie ✓Productie ✓Logistiek ✓Hospitality ✓Klantenservice ✓En nog veel meer!

dame in roze trui recruitment

Recruitment & Arbeidsbemiddeling🤙

Sta jij graag in contact met verschillende mensen? Ben je commercieel? Check dan de vacatures in recruitment en arbeidsbemiddeling. 

Vacatures in Recruitment & Arbeidsbemiddeling

blonde vrouw in rood shirt

Administratief & Secretarieel📃

Ben jij geordend, weet je goed het overzicht te houden en ben je nauwkeurig? Dan is een baan in de administratie of secretarieel écht iets voor jou! 

Vacatures Administratief & Secretarieel

logistieke toppers

Logistiek & Magazijn📦

Wij zijn altijd op zoek naar logistieke toppers die parttime of fulltime aan de slag willen. Van inpakkers tot orderpickers, wij zoeken jou! Of je nu op het begin van je carrière staat of al wat ervaring hebt.

Vacatures in Logistiek & Magazijn

Klantenservice

Klantenservice☎️

Een vlotte babbel? Check! Hulpvaardig? Check! Niet bang voor een sales praatje? Check! Vanaf kantoor of lekker vanuit huis aan de slag? Check!

Vacatures in de Klantenservice

Vrouw met hesje aan productie

Productie💪

Ben jij het talent dat graag met je handen werkt en écht van aanpakken weten. Machine operatorsassemblage medewerkers en enthousiaste monteurs in de buitendienst. Steek jij binnenkort de handen uit de mouwen in de productie?

Vacatures in de Productie

Commercieel en Verkoop

Horeca & Retail

Interne vacatures JAM