JAM helpt je bij het vinden van jong talent

JAM, een marketing-gedreven kracht met een team van toegewijde young professionals, is dé partner om top talent te vinden voor jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar toptalent in klantenservice, office, logistiek of horeca , wij leveren de perfecte match voor jouw organisatie, landelijk. Laat ons jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen met ons getalenteerde netwerk.

Schrijf je in
Landkaart JAM

Wij helpen je met het vinden van de perfecte kandidaat voor een
Bijbaan

JAM helpt je bij het vinden van jong talent

We zijn helemaal bij de tijd! Wij zijn experts in de nieuwste wervingstechnieken, en recruitment via TikTok of Instagram kent voor ons geen geheimen. We zorgen ervoor dat je toegang hebt tot talenten die perfect bij je team passen. Dus, ben je klaar om de toekomst van werving te omarmen? 😎🚀

 1. 01
  Wij nemen contact met je op
 2. 02
  Samen komen we tot de gewenste personeelsbehoefte
 3. 03
  Wij gaan op zoek naar de geschikte kandidaten
 4. 04
  Wij stellen de perfecte kandidaten aan je voor met persoonlijke toelichting
 5. 05
  Je nodigt de best passende kandidaten uit voor een gesprek
 6. 06
  Gefeliciteerd! Jullie bedrijf is een jong talent rijker!

Onze unieke werkwijze

Zowel online als offline weten we de doelgroep te vinden én te prikkelen! Leadcampagnes zijn onze specialiteit en we spelen in op de laatste trends op het gebied van social media. Uiteraard is de kwaliteit van jong talent óók voor ons het belangrijkste. We screenen kandidaten uitgebreid en kijken verder dan het vaak nog ''lege'' cv. Op die manier matchen wij jong talent aan de gaafste banen in Nederland!

Meer over onze werkwijze

Wat maakt ons anders

VoordelenJAMTraditioneel uitzendbureau
Wij halen maandelijks 350 leads binnen via onze social campagnes
SEO en SEA zorgt ervoor dat 600K jongeren ons maandelijks weten te vinden
Met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar bevindt ons team zich midden in de doelgroep
In één maand bereiken wij 350K jongeren via TikTok en Instagram
Meer dan 2 miljoen views op TikTok

Twee mogelijkheden voor het aannemen van jullie nieuwe collega

Uitzenden

Bij het werven van nieuwe medewerkers op uitzendbasis neemt JAM het gehele proces van het werven en plaatsen van een nieuwe medewerker over van jouw bedrijf. Je nieuwe collega gaat op uitzendbasis aan de slag, waarbij JAM de officiële werkgever blijft. Risico's als transitievergoeding en ziektekosten zijn voor ons.

Meer over uitzenden

📄Werving & selectie

Ben je als bedrijf op zoek naar een vaste medewerker, maar besteed je het wervingsproces liever uit? JAM neemt het proces van de werving en het in dienst nemen van nieuwe medewerkers voor je uit handen, zodat je daar zelf geen tijd aan hoeft te besteden. Zodra we de ideale kandidaat hebben gevonden, treedt hij of zij direct in dienst bij jouw organisatie.

Meer over werving & selectie