JAMwerkt.nl wint Zilveren FD Gazelle Award

EINDHOVEN - 10 november 2017 Na vorig jaar de Gouden Gazelle Award gewonnen te hebben en daarmee bekroond te worden tot snelst groeiende bedrijf van Zuid Nederland.

FD gazelle award 2017

In het Evoluon ontvingen we gisteren de Zilveren FD Gazelle Award, wat inhoudt dat we dit jaar het tweede snelst groeiende bedrijf zijn van Zuid-Nederland! Een heel mooi compliment dus!

Graag willen we ons eigen team bedanken en willen we alle opdrachtgevers, jongeren, studenten en starters hartelijk bedanken voor het vertrouwen wat zij ons hebben gegeven. De groei van JAMwerkt.nl is namelijk volledig aan hen te danken. We hebben als doel om het voor alle jongeren, studenten en starters zo makkelijk mogelijk te maken om betaalde werkervaring op te doen bij bedrijven in hun eigen regio. Hierbij focussen we ons op het gehele traject van bijbaan tot startersfunctie.

Gekeken naar de fysieke uitbreiding van ons platform is het niet snel genoeg gegaan. We zijn nu actief in 1/3e van de gemeentes in Noord-Brabant. Om het platform op korte termijn in heel Noord-Brabant beschikbaar te maken hebben we jouw hulp nodig. Op het moment hebben we verschillende vacatures openstaan welke allen gericht zijn op het uitbreiden van het platform JAMwerkt.nl. Daarnaast zal er binnen enkele weken een nieuw regiokantoor geopend worden tussen 's Hertogenbosch en Helmond. 

Ben je benieuwd welke posities we momenteel hebben openstaan?

Ga aan slag bij JAM