JAMwerkt.nl is een FD Gazelle!

Donderdagmiddag werden we gebeld door de hoofdredactie van het Financieel Dagblad dat JAMwerkt.nl behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland! We mogen ons dus vanaf nu FD Gazelle noemen. Graag willen we al onze klanten, flexwerkers, zakenrelaties en iedereen die JAM een warm hart toedraagt hiervoor bedanken, want zonder hen was ons dit natuurlijk nooit gelukt.

fd_gazellen_awards.jpg

Officiële uitreiking

Dit jaar worden de FD Gazellen Awards in de regio’s Noord, Oost, Zuid en West uitgereikt. Per regio zijn er negen prijzen: goud, zilver en brons in de categorie klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €30 miljoen) en groot (meer dan €30 miljoen).

Op donderdag 24 november zal de uitreiking van regio Zuid plaatsvinden in het Evoluon in Eindhoven en dan zullen we ook horen of JAMwerkt.nl in de prijzen is gevallen. 

Snelle groei = groter team

Om deze snelle groei vast te houden en om zo veel mogelijk jongeren de mogelijkheid te geven om werkervaring op te doen via een online platform, zijn we op zoek naar enthousiaste, ondernemende young professionals die willen helpen om het platform uit te rollen in de rest van Noord-Brabant. 

Ook interese in een baan bij JAM? Check dan hier alle vacatures!