15e snelst groeiende bedrijf van Nederland!

Op donderdagavond 11 oktober waren we te gast bij de Thuishaven in Amsterdam voor de jaarlijks terugkerende Deloitte Fast 50 verkiezing. Alle 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland waren aanwezig en zouden gedurende de avond te weten komen op welke positie ze zijn geëindigd. Deze ranking werd tijdens het gala diner bekendgemaakt door Rens de Jong van BNR Nieuwsradio, beginnend bij nummer 50 en eindigend met de winnaar.

Bekendmaking top 25

Nadat de nummers 50 t/m 25 bekend waren gemaakt, was het na het voorgerecht tijd voor de top 25. We waren blij verrast toen we hoorden dat we met JAMwerkt.nl het 15e snelst groeiende bedrijf van Nederland zijn geworden! Hierbij wordt gekeken naar de boekjaren 2014 t/m 2017, waarin we een groei van 786% hebben weten te verwezenlijken. Dit is natuurlijk te danken aan alle jongeren, studenten en starters die via het platform een bijbaan, vakantiebaan, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie hebben gevonden, ons eigen team, en natuurlijk aan de inmiddels ruim 1000 klanten die ons al die tijd het vertrouwen hebben gegeven. 

De winnaar van de avond

De top 3, bestaande uit Sendcloud (winnaar van vorig jaar), Speakap en The Inner Circle, werd na het hoofdgerecht het podium op geroepen. Met een ongekend groeipercentage van maar liefst 3460% werd The Inner Circle, een exclusieve dating app, bekroond tot snelste groeier van 2018. Speakap werd tweede met 2143% en Sendcloud wist een groei van 1928% te realiseren.

Ook onderdeel worden van JAM? 

Schrijf je gratis in