Genomineerd voor Sprout 25 onder de 25!

JAM is hard aan het groeien in De Kempen, maar ook daarbuiten. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Landelijk ondernemersblad Sprout Magazine heeft het bedrijf van Miranda (23), Ruud (22) en Martijn (19) uit Bladel opgenomen in hun lijst van ‘de 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25' van 2015.

Sprout Magazine, onderdeel van MT Media Group, brengt jaarlijks deze '25 onder de 25' lijst uit. Zoals Ruud vertelde, zijn de meeste startups in deze lijst gevestigd in de Randstad, dus dat maakt het extra mooi om hier in te staan. "De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het uitbreiden naar andere regio's door middel van regiomanagers. We nu ook actief in Oirschot, Hilvarenbeek, Eersel, Bergeijk, Weert en Nederweert. Ons doel is om het concept in 3 jaar tijd uit te breiden naar alle niet-stedelijke regio's in Noord-Brabant."

De nominatie van Sprout is waardering op landelijk niveau voor een initiatief dat bedoeld is om jongeren in de regio aan werk te helpen. "Veel jongeren studeren in een stad en blijven daar na hun studie hangen", zegt Ruud. "Wij willen voor jongeren de drempel verlagen om werkervaring op te doen bij verschillende bedrijven in hun eigen regio. Zo komen ze erachter hoeveel mooie bedrijven er in de Kempen te vinden zijn."

Uit een enquête onder de aangesloten jongeren bleek ook dat zij zelf die werkervaring belangrijk vinden, en dat geld niet de grootste motivator is. "Het uiteindelijke doel is om jongeren aan een bedrijf uit de regio te binden", legt Ruud tot slot uit. "Er is genoeg mooi en uitdagend werk te vinden in De Kempen. We willen het in de toekomst alleen nog maar makkelijker maken voor bedrijven om via onze website in enkele seconden jongeren uit de regio in te huren voor ondersteunende werkzaamheden." Hopelijk kan de Sprout-nominatie daar ook wat aan bijdragen.

Via de onderstaande link kan het publiek stemmen op de beste jonge ondernemer van 2015. "Het zou een mooie onderscheiding voor ons zijn, alhoewel we ook inzien dat er ook ondernemers bij zitten die al verder zijn dan wij", aldus Ruud.

Dit artikel is gepubliceerd op verschillende nieuwssites, zoals: 

 Artikel over nominatie Sprout 25 onder de 25 op Bladel.allesvan.nl

 Hieronder vindt u ook een artikel in de lokale krant PC55 en een online nieuwsbericht van www.brabantsekempen.eu.

Screen_Shot_2015-06-10_at_10.04.17.png

Screen_Shot_2015-06-09_at_15.11.09.png