Hoe maak ik een goed cv?

Jouw cv is de eerste indruk die jij van jezelf geeft. Belangrijk dus dat deze professioneel, compleet en overzichtelijk is! Bekijk hieronder de belangrijkste tips van onze recruiters. Ook hebben wij een handige tool ontworpen die het maken van een cv een stuk makkelijker maakt.

Jouw cv is de eerste indruk die jij van jezelf geeft. Het is eigenlijk een soort visitekaartje die je afgeeft bij een bedrijf waar je graag zou willen werken. Belangrijk dus dat deze professioneel, compleet en overzichtelijk is! Bekijk hieronder de belangrijkste tips van onze recruiters. Ook hebben wij een handige tool ontworpen die het maken van een cv een stuk makkelijker maakt.

Een professioneel cv is belangrijk
Ben je op zoek naar werk? Of ga je volgend jaar een numerus fixus studie volgen? Dan heb je een sterk cv nodig om op te vallen tussen de rest. Je curriculum vitae of 'cv' is namelijk het eerste dat recruiters, werkgevers of jouw toekomstige school van jou te zien krijgen. En die eerste indruk moet gelijk een goede zijn! Daarnaast is het ook slim om je cv goed bij te houden. Heb je een opleiding afgerond, een nieuwe vaardigheid geleerd of heb je ergens ontslag genomen? Pas het gelijk aan, zodat wanneer je je cv weer nodig hebt niet weer diep na moet denken en dingen misschien vergeet.

Gratis een professioneel cv maken
Speciaal voor JAM’ers hebben wij een unieke cv generator ontwikkeld. Het template is netjes, overzichtelijk en professioneel, dus daar hoef je je al geen zorgen meer over te maken! Op basis van de persoonlijke gegevens die al ingevuld zijn op jouw account, wordt het cv automatisch ingevuld. Daarna is het de taak aan jou om alle overige lege vakjes in te vullen, zoals je opleiding, werkervaring en vaardigheden. Zo weet je zeker dat je curriculum vitae compleet is!

Tips van onze recruiters
Onze recruiters hebben al honderden cv’s voorbij zien komen en weten als geen ander hoe deze eruit moet zien, wat ze terug willen vinden op het cv, hoe je een cv laat opvallen, enz. Om je te helpen bij het maken van je cv, vertellen zij al hun tips, do’s en don’ts. Zo weet jij zeker dat je een goede eerste indruk zal maken!

Schrijf je nu in bij JAM!