Fulltime werk Vianen

Op zoek naar een fulltime job in Vianen? Via JAM vind je een toffe fulltime baan bij jou in de buurt! Met meer dan 1000 aangesloten bedrijven zit er namelijk altijd wel een passende baan voor je tussen.

Fulltime vacatures voor jong talent in Vianen

Wij kunnen ons voorstellen dat jij verdwaald raakt in de jungle van vacatures. Maar jij wil natuurlijk werken bij het vetste bedrijf, met de leukste collega’s én ook lekker verdienen. En die vacatures hebben we voor je! Bij JAM bieden wij namelijk alleen vacatures aan als wij er zelf óók zouden willen werken. Ons team bestaat uit alleen maar young professionals, zoals jij en daardoor kunnen wij ons goed in je verplaatsen. Met meer dan 1500 bedrijven in ons netwerk kunnen we sowieso een fulltime baan in Vianen vinden die bij jou past!

Vianen na werktijd


Klein maar fijn, dat is Vianen! Als je ergens fulltime aan de slag gaat, wil je natuurlijk wel op een leuke plek werken, zodat je na je werkdag lekker de stad in kan duiken. Vianen is daar perfect voor. De stad heeft vele gezellige en lokale restaurants, leuke terrasjes en genoeg winkels om te shoppen. Daarnaast ben je binnen no-time in Utrecht, mocht je een grotere stad willen opzoeken!

Fulltime vacatures in verschillende sectoren

Wij vinden het belangrijk dat élke young professional via ons aan de slag kan. Ervaring of geen ervaring. Doordat wij vacatures aanbieden in veel verschillende sectoren, is de kans mega groot dat er iets voor jou tussen zit. Of dit nou klantenservice, office, logistiek of productie is, onze recruiters vinden een vacature die bij jouw interesses ligt!

Jouw fulltime droombaan

Soms zie je door de bomen het bos niet meer en dat begrijpen wij. Daarom plannen we graag een online kennismakingsgesprek met je in, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Jij vertelt over je hobby’s, je interesses, hoeveel je wil gaan verdienen en wat je graag wil gaan doen. Ons team gaat dan vervolgens aan de slag om een leuke fulltime baan voor jou te zoeken. We stellen je pas voor aan een bedrijf als jij dat zelf ook wil!  

Tijdelijke fulltime vacatures in Vianen


Ga je binnenkort verhuizen of begin je bijvoorbeeld over een tijdje aan een nieuwe opleiding, kortom: ben je op zoek naar een tijdelijke fulltime baan? Dan kan dat best wel lastig zijn! Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Omdat een tijdelijke job best wel lastig kan zijn om te vinden, raden we je aan om een gratis JAM profiel aan te maken. Aan de hand van jouw ingevulde voorkeuren kan ons team nog gerichter voor je op zoek.

Vind jouw volgende fulltime uitdaging via JAM

Diploma of geen diploma, ervaring of geen ervaring. Bij JAM bieden we iedereen dezelfde kansen. Omdat ons team alleen maar bestaat uit mensen van jouw leeftijd, kunnen we ons makkelijk verplaatsen in jouw situatie. Zie ons als een soort vriend, die je helpt met het vinden van een baan. Neem een kijkje bij de fulltime vacatures hierboven, of maak een gratis JAM account aan!


Bekijk alle fulltime banen