Fulltime werk Utrecht

Jongeren, studenten en starters in Utrecht opgelet! Ben jij op zoek naar een toffe nieuwe fulltime baan? Bij JAM vind je de nieuwste vacatures in Utrecht gericht op jong talent zoals jij! Denk aan vette start-ups, flexibele werkgevers, remote werken én doorgroeimogelijkheden. Bekijk hieronder alle actuele fulltime vacatures in Utrecht!

Fulltime vacatures voor jong talent in Utrecht

Vacatures in Utrecht kan je natuurlijk overal vinden. Maar expliciet vacatures voor jong talent in Utrecht… Daarvoor moet je bij JAM zijn! Wij staan namelijk in contact met meer dan 1500 organisaties in de regio die door ons zijn goedgekeurd als ‘young professional proof’. Dat betekent alleen maar organisaties met gave jobs voor jongeren, studenten en starters, flexibiliteit vanuit de werkgever, vette doorgroeimogelijkheden, leuke collega’s, etc. Met andere woorden: bedrijven waar wij zelf ook zouden willen werken! Bekijk hierboven ons actuele aanbod van fulltime vacatures in Utrecht of maak een JAM profiel aan als je op zoek bent naar iets specifieks :)

Utrecht na werktijd

Waarschijnlijk heb je nu nog niet de perfecte baan gevonden (anders was je hier waarschijnlijk niet haha), maar waar je het al wél mee getroffen hebt, is Utrecht als je woonplaats! Want wauw wat is deze stad tof! De prachtige grachten, panden, pleinen en de Dom spreken natuurlijk voor zich. Maar vooral de ontelbare activiteiten, evenementen en feestjes zorgen ervoor dat er altijd wat te beleven is. Één ding is zeker, na een fijne werkdag hoef je je niet te vervelen!

Fulltime vacatures in verschillende sectoren

Bij JAM focussen wij ons niet op één sector. Wij vinden het belangrijk dat iedere young professional via ons zijn of haar droombaan kan vinden. En door de diversiteit binnen ons netwerk van aangesloten bedrijven is dat ook mogelijk! Denk aan branches als customer service, zorg, techniekinstallaties, food, events en nog veel meer. Elk bedrijf heeft een andere focus én andere vacatures: klantenservice, administratie, sales, productie, logistiek... Grote kans dat er een toffe baan voor jou tussen zit!

Jouw fulltime droombaan

Een nieuwe fulltime baan in Utrecht zoeken én vinden. Met zoveel openstaande vacatures en mogelijkheden lijkt dat makkelijk, maar wij begrijpen dat het juist averechts werkt. Want hoe weet je nou in die jungle van vacatures, welke het beste bij jou past? Dat pakken we bij JAM op een andere manier aan. Na je aanmelding bij ons op de website, plannen we graag een online videocall met je in. Lekker online, zonder gedoe, 30 minuten kletsen over wat je leuk zou vinden om te gaan doen. Aan de hand van al deze informatie over jou en je wensen, kunnen wij je vacatures voorstellen die 100% bij je passen. Zie ons als een vriend die 24/7 met je meezoekt! Super handig toch?

Tijdelijke fulltime vacatures in Utrecht

Komt het momenteel niet goed uit om vast ergens aan de slag te gaan, maar ben je voor nu op zoek naar een tijdelijke fulltime job in Utrecht? Ook dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden! In dat geval raden wij je aan om even een JAM-account aan te maken en ons te laten weten waar je naar op zoek bent. Dan kunnen wij je beter helpen met het vinden van een leuke tijdelijke oplossing!

Vind jouw volgende fulltime uitdaging via JAM

Wij staan klaar om je te helpen aan je volgende stap in je carrière. Waar je ook naar op zoek bent, wat je ambities ook zijn, met of zonder ervaring, met of zonder diploma’s. Reageer op een leuke fulltime vacatures hierboven óf maak een gratis JAM profiel aan. Hopelijk spreken we je snel!

Bekijk alle fulltime banen