Fulltime werk Leidsche Rijn

Op zoek naar een fulltime baan in Leidsche Rijn? Hebben we voor je! Bekijk de vacatures hieronder of maak een gratis JAM profiel aan, zodat onze recruiters je kunnen helpen bij de zoektocht naar die vette fulltime baan!

Fulltime vacatures voor jong talent in Leidsche Rijn

Zoveel banen, zoveel vacatures. Soms weet je gewoon even niet zo goed waar je moet beginnen of wat bij je past. Bij JAM kijken we verder dan competenties en ervaring, we leren je persoonlijk kennen en zoeken een baan die bij je past. Bij JAM bieden we alleen vacatures aan van bedrijven waar we zelf óók willen werken. Doordat we regelmatig op bedrijfsbezoek gaan, kunnen we je garanderen dat je op een leuke plek terecht komt. 

Leidsche Rijn na werktijd


Houd jij van eten? Dan ben je in Leidsche Rijn op de juiste plek, met de grootste foodmarkt van Nederland. Naast lekker eten, kan je er ook goed shoppen en gezellig naar het terras. Leidsche Rijn kent ook vele parken en tuinen, om in de zomer een picknick te doen of om lekker te wandelen na een werkdag. 

Fulltime vacatures in verschillende sectoren

Bij JAM willen we dat élke young professional een baan kan vinden. Ervaring of geen ervaring, we zullen altijd op zoek gaan naar iets wat bij je past. Met meer dan 1500 bedrijven aangesloten in ons netwerk, moet dat wel goedkomen. Onze vacatures zijn erg divers, waardoor er voor iedereen iets tussen zit. Van werken in de logistiek of productie, tot een kantoorbaan of werken als klantenservice medewerker. 

Jouw fulltime droombaan

Bij JAM werken er alleen maar mensen van jouw leeftijd, zo kunnen wij ons goed verplaatsen in je situatie en maakt dat de zoektocht makkelijker. Tijdens een kort online kennismakingsgesprek kletsen we over je hobby’s, wat voor fulltime baan je zoekt, hoeveel je wil verdienen etc. Vervolgens gaan onze recruiters hard aan de slag om jouw toekomstige fulltime droombaan te vinden!

Tijdelijke fulltime vacatures in Leidsche Rijn


Soms past een tijdelijke fulltime baan beter in je huidige situatie, misschien omdat je binnenkort gaat verhuizen of aan een nieuwe opleiding gaat beginnen. Het vinden van een tijdelijke fulltime functie kan best lastig zijn, maar ook dan kijkt JAM graag met je mee! We raden je in dit geval aan om een JAM profiel aan te maken. Aan de hand van jouw ingevulde voorkeuren kan ons team nog gerichter voor je op zoek. 

Vind jouw fulltime uitdaging via JAM

Bij JAM kijken we niet naar ervaring of competenties, maar zien mogelijkheden om iedereen, met of zonder ervaring, dezelfde kansen te bieden. Bekijk de fulltime vacatures in Leidsche Rijn hierboven, of maak een JAM profiel aan en laat ons team van young professionals met je mee zoeken.

Bekijk alle fulltime banen