Fulltime werk Houten

Een gave fulltime baan, bij een super toffe opdrachtgever, mooie doorgroeimogelijkheden, leuke collega’s, een chill salaris en dat allemaal in Houten? Sounds too good to be true? Niet bij JAM! Check hieronder alle fulltime vacatures in Houten voor jong talent óf scrol wat verder naar beneden voor meer informatie.

Fulltime vacatures voor jong talent in Houten

Hallo! Leuk kennis met je te maken :) Wij zijn JAM, een online werkplatform gericht op jong talent in en rondom Houten. Met ons team van 18 young professionals hebben wij een gemiddelde leeftijd van 25 jaar en dat betekent dat wij precies weten waar jij naar op zoek bent in jouw nieuwe job. Om het andere studenten, starters en young professionals zo makkelijk mogelijk te maken, staan wij in contact met de gaafste opdrachtgevers in de regio (meer dan 1500!) en weten wij alle ins and outs van deze organisaties. Zo kunnen wij jou super goed helpen met jouw zoektocht naar een nieuwe fulltime baan!


Houten na werktijd


Houten, daar wil je zijn! Een heerlijke rustige plaats aan de voet van Utrecht, dus voor ieder wat wils! Misschien dat het jou al niet meer opvalt, maar de gekleurde huisjes aan de Rietplas geven ons helemaal Willemstad vibes (moet de zon wel lekker schijnen). Je kan er heerlijk eten bij Loetje of gezellig op het terras in het centrum. Voor een fijne wandeling met een podcast in je oren kan je terecht bij het imkerspark en kooikerspark. Voor wat meer zweetdruppels bij de Basic-Fit en F.C. Delta Sports. En met de trein sta je letterlijk binnen een paar minuten de dansen in de clubs in Utrecht. I-de-aal!


Fulltime vacatures in verschillende sectoren

Onze focus ligt op banen voor jong talent: studenten, starters en young professionals. En omdat iedereen andere interesses, ambities en wensen heeft, hebben wij ook een grote mix aan fulltime banen. Denk bijvoorbeeld aan een fulltime job in de administratie, consultancy of klantenservice. Maar ook als je liever niet 40 uur per week op kantoor zit bieden wij banen aan in de logistiek, productie of techniek. En dat is nog lang niet alles! Check hierboven alle vacatures die we momenteel in Houten hebben en maak het jezelf makkelijk door gebruik te maken van de filters.


Jouw fulltime droombaan

Wij begrijpen het ook heel goed als je het zat bent om door al die vacatures te spitten. Elke keer maar weer moeite steken in een motivatiebrief, maar je weet nooit van tevoren of je je wel helemaal thuis voelt bij die organisatie. Bij JAM is dit allemaal verleden tijd. Wij zijn namelijk bij alle bedrijven langs geweest die bij ons zijn aangesloten en weten precies hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Daarom kunnen wij na een gezellig kennismakingsgesprek met jou ook precies de juiste vacatures aan je voorstellen. Hierbij kijken wij dus niet alleen naar de functie en werkzaamheden, maar juist ook naar de werkplek, je toekomstige collega’s en andere extra’s waar jij veel waarde aan hecht. Chill toch!


Tijdelijke fulltime vacatures in Houten


Ook voor tijdelijk fulltime werk ben je bij JAM aan het juiste adres. Bijvoorbeeld een leuke fulltime vakantiebaan of een baan tijdens je tussenjaar. Veel bedrijven waar wij contact mee hebben kunnen jouw tijdelijke extra hulp wel gebruiken! Maak een JAM profiel aan en laat ons weten in welke periode je beschikbaar bent én wat je graag zou willen doen. Dan kunnen wij je een aantal leuke vacatures voorstellen.


Vind jouw volgende fulltime uitdaging via JAM

Wij helpen jou graag met het vinden van jouw volgende fulltime droombaan in Houten. Bekijk hierboven alle actuele fulltime vacatures en solliciteer eenvoudig binnen 1 minuut. Staat er momenteel niets tussen voor jou? Activeer dan een job-alert óf maak een gratis JAM profiel aan door je te registreren. Zo kunnen wij jou persoonlijk op de hoogte houden van vacatures die aansluiten op jouw profiel. Ideaal!

Bekijk alle fulltime banen