Bijbaan Zaltbommel

Op zoek naar een flexibele of vaste bijbaan in Zaltbommel? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres! Of het nou flexibel werken is naast je opleiding, of een vaste bijbaan in het weekend. Wij zoeken een bijbaan die bij je past!

De leukste bijbanen in Zaltbommel

Onze recruiters werken er elke dag hard aan om de beste en leukste bijbanen voor jou te vinden. Deze recruiters hebben dezelfde leeftijd als jou, waardoor zij zich goed kunnen inleven in hoe jouw leven eruit ziet en begrijpen wat je zoekt. Wij staan in contact met 1500 vette bedrijven, die allemaal staan te popelen om jong talent zoals jou aan te nemen. Wij vinden de allerleukste baantjes, baantjes waar wij zelf ook zouden kunnen werken. We kijken samen met jou naar de beste match en zorgen ervoor dat jij naast je opleiding, sport of hobby een leuke bijbaan hebt!

Zaltbommel in je vrije tijd


Zaltbommel is een stad met van alles wat, van bootje varen op de waal tot winkels afstruinen en een hapje eten bij een restaurant. Het is een leuke stad voor jongeren, door de uitgebreide uitgaansgelegenheden en genoeg terrasjes is er altijd wel een leuk plekje om een drankje en een dansje te doen. Naast jouw drukke leven van school, sport en hobby's is er dus in Zaltbommel genoeg te doen om even te relaxen!

Verschillende bijbanen in verschillende sectoren

Met 1500 aangesloten bedrijven, zit er altijd wel iets tussen wat bij je past. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan in de administratie, klantenservice, productie of logistiek - wij gaan iets voor jou vinden waar je energie van krijgt! Doordat we nauw contact hebben met het bedrijf, weten we precies waar je terecht komt en kunnen wij garanderen dat het een leuke werkplek is. Jij geeft aan wanneer je wil werken, hoeveel uur en wat je wil verdienen etc. En wij zorgen ervoor dat dat gefixt wordt!

Een bijbaan die écht bij jou past

In een videocall leren wij jou op een informele manier kennen. Geen vragen over je doelen en valkuilen, maar over wat je graag doet in het weekend en wat je hobby’s zijn, zo leren we je écht kennen. Aan de hand van deze informatie gaan wij op zoek naar een bijbaan bij jou in de buurt die past bij jou! 

Op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Zaltbommel?


Ook voor een tijdelijke bijbaan voor korte periode ben je bij JAM aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een gave baan tijdens je tussenjaar, vakantiewerk of voor een leuke opdracht van een paar dagen. Ons team gaat samen met jou naar de mogelijkheden kijken!

Fix hier jouw JAM-profiel!

Een bijbaan in Zaltbommel vind je bij JAM! Neem zelf alvast een kijkje tussen alle vacatures of maak een gratis JAM-profiel aan. Tot snel!

Bekijk alle bijbanen