Bijbaan Waalwijk

Ben jij op zoek naar een bijbaan in Waalwijk of omgeving? Bij JAM vind je de leukste bijbaan in de meest uiteenlopende sectoren! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures of scrol verder naar beneden voor meer informatie. Kan je momenteel niets vinden dat aansluit bij je wensen? Door een gratis account aan te maken kan je aangeven waar je precies naar op zoek bent en gaan wij direct voor jou aan de slag! Het vinden van een bijbaan was nog nooit zo makkelijk!

De nieuwste bijbanen in Waalwijk

De medewerkers van JAM staan elke dag in contact met diverse bedrijven bij jou in de buurt. Zo zijn wij altijd als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures en kunnen we jou als een van de eerste bij het bedrijf voorstellen. Dat maakt jouw kans op die gave baan een stuk groter! Voordat wij een vacature online plaatsen, zijn we altijd een keer bij het bedrijf langs geweest. Zo weten wij precies hoe het er vanbinnen uitziet, wat de werkzaamheden precies inhouden, wie jouw toekomstige collega’s worden, wat voor sfeer er heerst en uiteraard wat je gaat verdienen. Wij zijn namelijk van mening dat een bijbaan niet alleen aan moet sluiten bij jouw kennis en ervaring, maar ook bij jouw persoonlijkheid!

Waalwijk in je vrije tijd

Waalwijk biedt verschillende bedrijven waar je aan de slag kunt om je geld te verdienen, maar daarnaast is het ook een gezellig dorp waar je je in je vrije tijd kunt vermaken. Zo zijn er diverse restaurants in de buurt terug te vinden waar je kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel. Ook zijn er diverse winkels te vinden waar je jezelf kunt verwennen met je eigen verdiende geld. Ben je meer een adrenalinejunkie? Dan kun je je hart ophalen in het dichtbij gelegen pretpark de Efteling! Hier kan je makkelijk een dag rondlopen zonder jezelf te hoeven vervelen! Ben je bekaf na een week hard werken en ben je toe aan wat meer rust? Maak dan eens een wandeling door Nationaal Park de Loonse en de Drunense Duinen. In dit prachtige natuurgebied kun jij je hoofd even helemaal leeg maken.

Bijbanen in allerlei verschillende sectoren

Misschien weet jij al precies wat jij later wilt worden of ben je momenteel al bezig met een studie en zoek je een bijbaan die hierop aansluit. Of misschien weet je nog niet zo goed wat je leuk vindt en wil je daar graag door middel van een bijbaan achter komen. Via JAM is het mogelijk om aan de slag te gaan in diverse sectoren. Zo kunnen wij je helpen met een bijbaan die aansluit bij je studie of interesses of laten we je een aantal weken meedraaien bij verschillende bedrijven, zodat jij erachter kan komen wat je leuk vindt en wat niet. Hieronder vind je een overzicht van de sectoren waarin wij actief zijn:

 

Een bijbaan die écht bij jou past

Wij vinden het belangrijk dat jij aan de slag gaat bij een bedrijf en functie die echt bij jou passen. Om te zorgen voor een perfecte match, plannen we na je sollicitatie of aanmelding altijd even een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek willen wij jou wat beter leren kennen en vertellen wij wat meer over onze werkwijze. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kunnen wij gerichter voor jou op zoek naar een passende baan. In de meeste gevallen kunnen wij je direct wat mogelijkheden voorleggen van bijbanen bij jou in de buurt. Bij zeer specifieke vragen gaan we na het kennismakingsgesprek voor jou aan de slag en houden we je op de hoogte. In beide gevallen heb je binnen no-time een leuk sollicitatiegesprek in je agenda staan!

Op zoek naar een tijdelijke baan in Waalwijk?

Ben je niet op zoek naar een vaste baan, maar wil je slechts tijdelijk ergens aan de slag? Bijvoorbeeld in de vorm van vakantiewerk of misschien omdat je een tussenjaar hebt? Wat je reden ook is en hoe lang je ook wilt werken, wij gaan voor jou aan de slag! Het zal je verbazen hoeveel bedrijven voor precies dezelfde periode op zoek zijn naar jong talent zoals jij.

Schrijf je nu in!

Een account aanmaken is volledig gratis en jij maakt hierdoor als eerste kans op de gaafste bijbanen bij jou in de buurt. Wij zien je aanmelding graag tegemoet en hopen jou te kunnen helpen bij het vinden van een leuke bijbaan in Waalwijk!

Bekijk alle bijbanen