Bijbaan Vught

Op zoek naar een bijbaan naast je studie? Via JAM kan je aan de slag in diverse sectoren, waar en wanneer jij wilt. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer gemakkelijk en snel online. Wil jij als eerste op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Maak dan een gratis JAM-profiel aan!

Een bijbaan in Vught via JAM

Natuurlijk is het mogelijk om zelf langs verschillende bedrijven, winkels of restaurants te gaan om een leuke bijbaan te regelen. Maar het kan allemaal veel makkelijker en sneller! Wij bij JAM zijn gespecialiseerd om jong talent zoals jij te helpen bij het vinden van een passende bijbaan! Middels ons netwerk zijn wij altijd als een van de eerste op de hoogte van nieuwe vacatures bij jou in de buurt. En omdat wij dagelijks in contact staan met deze bedrijven en vaak even langs gaan voor een kop koffie, weten we jou als geen ander te vertellen hoe het er binnen aan toe gaat. Wel zo fijn om te weten wat voor sfeer er heerst, hoe het team is, wie jouw toekomstige collega’s worden en wat de mogelijkheden zijn wat betreft salaris. Gebruik je tijd dus liever voor iets anders en laat ons het werk doen! Wedden dat jouw eerste of volgende bijbaan helemaal bij je past?

Activiteiten in Vught

In Vught hoef je ook na je werktijd niet stil te zitten! Zo worden er gedurende het jaar diverse evenementen en activiteiten georganiseerd, kan je ’s avonds en ’s weekends lekker het dorp in voor een hapje en een drankje of spendeer je de zonnige dagen aan het strand van De Ijzeren Man. Wil je eens wat anders doen? Huur dan solexen aan de rand van Den Bosch en rijdt door de prachtige omgeving dat Vught te bieden heeft. Ook kan je eens een bezoek brengen aan Kamp Vught, een zeer indrukwekkende gevangenis.

De verschillende bijbaan mogelijkheden

Via JAM kom je nog eens terecht bij bedrijven waar je niet eerder aan hebt gedacht. Steek je handen uit de mouwen in een technisch bedrijf, pak pakketten in van een grote webshop of ondersteun bedrijven bij hun administratieve werkzaamheden. Natuurlijk zijn er nog tal van andere mogelijkheden waar jij kan gaan beginnen:

 

Werk zoeken in Vught

Ben je een leuke vacature tegengekomen? Dan heb je binnen twee minuten gesolliciteerd! Laat je gegevens achter, upload je cv en motivatiebrief en versturen maar! Wij nemen altijd binnen twee werkdagen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat vinden wij fijn, omdat wij jou dan beter leren kennen en jij onze gezichten een keer gezien hebt. Voorzien wij een match tussen jou en het bedrijf waar je gesolliciteerd hebt? Dan stellen wij je uiteraard bij het bedrijf voor! Misschien hebben we nog wel andere mogelijkheden waar je blij van wordt! Ook daar zullen wij jouw profiel voorleggen.

Een tijdelijke bijbaan in Vught

Ben je op zoek naar een tijdelijke bijbaan van bijvoorbeeld een aantal weken, maanden of een half jaar? Bedrijven kennen ook periodes van pieken, waardoor ze altijd hard op zoek zijn naar tijdelijke ondersteuning van hun team! Laat je ons weten wat je situatie is en wat je graag wilt doen door een profiel aan te maken? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in actie!

Verzeker jezelf binnen no-time van die gave bijbaan! Solliciteer online op één of meerdere interessante vacatures of maak een gratis JAM profiel aan. Hoe dan ook kan jij binnen de kortste keren aan de slag met een passende bijbaan bij jou in de buurt!

Bekijk alle bijbanen