Bijbaan Vianen

Hé jij daar! Op zoek naar de leukste bijbanen bij de tofste werkgevers? Check ze dan snel onze vacatures in Vianen!

De leukste bijbanen in Vianen

Jij bent op zoek naar een leuke bijbaan waar je lekker geld verdient, alvast wat ervaring op kan doen en waar je energie van krijgt. Toevallig hebben we deze bijbaan voor jou! Onze recruiters hebben allemaal dezelfde leeftijd als jou, waardoor zij goed begrijpen wat je zoekt en zij zich goed kunnen inleven in hoe jouw leven eruit ziet. Samen met jou gaan wij op zoek naar een baan die past bij jouw interesses, wensen en voorkeuren!

Vianen in je vrije tijd


Vianen is klein, maar dat wil niet zeggen dat dit daardoor een minder leuke stad is. Jij wil na je werkdag misschien wel de stad in kunnen duiken en gelukkig is Vianen daar perfect voor. De stad kent veel cultuur en geschiedenis. Maar ben jij liever op zoek naar een gezellig terras of restaurant? Dan ben je ook daarvoor bij Vianen aan het juiste adres!

Verschillende bijbanen in verschillende sectoren

Wij hebben ruim 1500 aangesloten bedrijven in ons netwerk. En niet om op te scheppen, maar dit zijn écht de leukste bedrijven met de gaafste banen. Doordat we regelmatig op bedrijfsbezoek gaan, weten we zeker dat je op een leuke plek terecht komt. Zo kijken we naar je toekomstige team, werksfeer en bedrijfscultuur. Is het iets waar wij zelf óók zouden willen werken? Pas dan bieden we deze vacatures aan! Bij JAM hebben we bijbaan vacatures in de meest uiteenlopende sectoren, zoals: klantenservice, productie, logistiek en office. Neem een kijkje bij onze vacatures om te kijken wat bij je past. Heb je toch wat meer hulp nodig bij je zoektocht? Maak dan een gratis JAM profiel aan. 

Een bijbaan die écht bij jou past

“Wat zijn je zwakke punten?” “Wat is je droombaan?” Dat zijn vragen die je onze recruiters nooit zal horen stellen. Tijdens een online kennismaking klets je met één van onze recruiters over je hobby’s, je eventuele opleiding, wat je graag in het weekend doet etc. Zo leren wij je pas écht kennen. Vervolgens gaan onze recruiters voor jou aan de slag om de leukste bijbaan in Vianen te vinden. 

Op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Vianen?


Ben je op zoek naar een opdracht voor een paar dagen, of bijvoorbeeld iets voor tijdens je tussenjaar? Kortom, zoek jij een bijbaan in Vianen die tijdelijk is? Ook dan kijkt ons team graag met je mee naar de mogelijkheden. 

Maak een gratis JAM profiel aan

Binnen 2 minuten maak jij een gratis JAM profiel aan. Hierin vul je precies jouw voorkeuren in en vervolgens zoekt ons team van recruiters naar een geschikte match. Chill toch? Jij kan achterover leunen en die leuke bijbaan komt vanzelf naar je toe!

Bekijk alle bijbanen