Bijbaan Veghel

Woon jij in Veghel en ben je op zoek naar een leuke én goed betaalde bijbaan in Veghel of in de buurt van Veghel? Via JAM bepaal je zelf waar je aan de slag gaat en wanneer jij wilt werken! Zo kun je lekker geld verdienen en werkervaring opdoen wanneer het jou uitkomt. Bekijk direct onze vacatures en vind jouw perfecte bijbaan in Veghel!

Bijbaan Veghel: de nieuwste bijbaan vacatures in Veghel vind je bij JAM

Ben je op zoek naar leuke bijbaan vacatures in Veghel, maar wil je graag iets anders doen dan de standaard bijbanen zoals de horeca of supermarkt? Wij als uitzendbureau helpen jou bij het vinden van een bijbaan die écht aansluit bij je interesses. Zo kom je nog eens binnen bij interessante bedrijven! Wij selecteren de bijbaan vacatures in Veghel zorgvuldig en plaatsen ze daarna pas op onze website en ons online platform. Wil jij als allereerste op de hoogte zijn van de nieuwste bijbaan vacatures in Veghel? Maak dan gratis een profiel aan, geef aan waar je precies naar op zoek bent en onze regiomanagers nemen als eerste met jou contact op mocht er sprake zijn van een goede match! Zo kun jij wellicht binnen no-time aan de slag!

Wat valt er nog meer in Veghel te beleven?

Veghel staat door heel het land bekend om haar enorme bedrijventerreinen. Grote namen als Jumbo, Mars, Sligro, Van der Landen en Hutten zijn hier gevestigd en zorgen samen met tal van andere bedrijven voor een enorme werkgelegenheid. Maar naast een goede bedrijvigheid is er in Veghel veel meer te beleven. Met een redelijk grote omvang is er in het centrum van alles te vinden: van diverse winkels tot goede restaurants en gezellige terrassen. Op de Noordkade vindt een nieuwe ontwikkeling plaats waarbij organisaties en bedrijven op het gebied van kunst en cultuur, food en commercie en horeca en vrije tijd elkaar versterken. Ten slotte worden er tal van jaarlijks terugkerende evenementen georganiseerd, waarvoor het hele dorp uitloopt. Hierbij kan je denken aan Fabriek Magnifique, Veghel Nightlife en Kermis Veghel.

Altijd aan de slag in een sector van jouw keuze!

Wij bij JAM vinden het belangrijk dat jij aan de slag gaat in een sector van jouw keuze. Om die reden bieden we veel meer dan de standaard bijbanen, zoals de horeca en de supermarkt. Wij merken namelijk dat steeds meer jongeren een duidelijke interesse hebben in sectoren als logistiek, techniek, administratie, klantenservice, etc. Bekijk hieronder onze mogelijkheden!

Via JAM vind je een bijbaan die echt bij jou past

Momenteel zijn er meer dan 1000 bedrijven bij JAM aangesloten die allemaal op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Met alle bedrijven hebben wij persoonlijk contact, zodat we je altijd meer kunnen vertellen over het bedrijf dan alleen de werkzaamheden. De sfeer, je toekomstige collega’s en je salaris zijn natuurlijk net zo belangrijk! Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het solliciteren naar een leuke bijbaan of studentenwerk? Maak dan gratis een account aan op onze website en onze regiomanagers helpen jou gratis en vrijblijvend mee zoeken naar een leuke baan die bij je past! Daarnaast kun je ook zelf op ons online platform aan de slag gaan met bijvoorbeeld een persoonlijkheidstest, beroepskeuzetest of je cv netjes maken met onze cv-generator. Zo ligt een mooie carrière voor jou binnen handbereik!

Aan het zoeken naar een tijdelijke bijbaan in Veghel?

Bij JAM is het naast een vaste bijbaan ook mogelijk om slechts tijdelijk ergens aan de slag te gaan. Misschien wil je wel parttime of fulltime aan de slag tijdens je tussenjaar, of wil je lekker geld verdienen tijdens de vakantie? Laat het ons weten door een gratis account aan te maken op onze website of direct te solliciteren op een online vacature.

Klaar om aan de slag te gaan?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Je vind je bijbaan makkelijk en snel via ons online platform of door direct te solliciteren op onze online vacatures. Succes!

Bekijk alle bijbanen