Bijbaan Valkenswaard

Wil jij werken in Valkenswaard bij een gave bijbaan die lekker verdient en ook écht iets toevoegt aan je cv? Wij van JAM helpen jou graag bij het vinden van een bijbaan die 100% bij jou past en waar je relevante werkervaring op kan doen in bijvoorbeeld de weekenden of in de avonden. Bekijk direct onze bijbaan vacatures in Valkenswaard hieronder.

De nieuwste bijbaan vacatures in Valkenswaard

Veel van jouw vrienden zullen waarschijnlijk een bijbaan hebben in de horeca of in de plaatselijke supermarkt. Wij bij JAM vinden het belangrijk dat jij werkervaring op kan doen in een sector waarin jij ook echt geïnteresseerd bent. Via ons kom je daarom bij bedrijven waar je zelf moeilijk binnen kunt komen of waar je zelf nog niet eens aan had gedacht. Omdat wij elke dag in contact staan met bedrijven bij jou uit de regio kunnen wij je garanderen van de nieuwste bijbaan vacatures in Valkenswaard. Door dit intensieve contact weten wij je altijd meer te vertellen dan alleen de werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je toekomstige collega’s, de werkwijze, de sfeer binnen het bedrijf en ook niet geheel onbelangrijk: je salaris! Bekijk snel onze bijbaan vacatures in Valkenswaard en solliciteer met slechts één druk op de knop. Werken in Valkenswaard was nog nooit zo easy!

Wat is er nog meer in Valkenswaard te beleven?

Valkenswaard kent een groot aantal bedrijventerreinen en ook in het centrum van het dorp zijn veel winkels, restaurants en bedrijven terug te vinden waar je aan de slag zou kunnen gaan. Maar naast een fijne werkgelegenheid, heeft Valkenswaard veel meer te bieden. Zo kun je makkelijk een hele dag in het centrum verblijven en een kijkje nemen bij de vele winkels, of je strijkt heerlijk neer op één van de vele terrassen aan de markt. Op de markt worden tal van evenementen georganiseerd: van muziekfeesten tot de kermis en van de bloemencorso tot een schaatsbaan. Er is dus altijd wel wat te beleven!

Aan de slag in een sector die bij je past

Zoals eerder gezegd vinden wij het belangrijk dat jij kan werken in Valkenswaard in een sector die bij je past. Om die reden beschikken wij momenteel over een groot netwerk van bedrijven in Valkenswaard in de meest uiteenlopende sectoren. Op die manier kunnen wij jou tal van verschillende bijbaan vacatures aanbieden. Klik hieronder op een sector die jou aanspreekt en lees meer informatie:

Via JAM vind je een bijbaan die écht bij je past

Geld verdienen met een bijbaan is natuurlijk super, maar wat nou als je naast lekker geld verdienen ook nog eens iets doet dat écht bij je past en je daarmee een waardevolle toevoeging aan je cv kan creëren? Dan sla je natuurlijk twee vliegen in een klap. Momenteel zijn er meer dan 1000 bedrijven aangesloten bij JAM die allemaal op zoek zijn naar jong talent zoals jij! Van 8 tot 40 uur in de week, van een tijdelijke tot een vaste aanstelling, van een technische bijbaan tot een bijbaan op kantoor… Alles is mogelijk! Maak vandaag nog een gratis account aan bij ons op de website en laat ons weten waar je naar op zoek bent. Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een bijbaan die bij je past.

Liever een tijdelijke bijbaan in Valkenswaard?

Ben je op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Valkenswaard? Bijvoorbeeld omdat je binnenkort met een nieuwe studie begint, omdat je een tussenjaar hebt of in de vakantie? Er zijn veel bedrijven in Valkenswaard die af en toe wel wat extra handen kunnen gebruiken om grote pieken op te vangen. Zo kun jij ze uit de brand helpen en verdien je lekker geld op de momenten dat het jou uitkomt!

Ben jij klaar voor je volgende uitdaging?

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken bij het zoeken naar een leuke bijbaan in Valkenswaard? Maak dan gemakkelijk en snel een gratis profiel aan en wie weet kun jij binnen no-time aan het werk!

Bekijk alle bijbanen