Bijbaan Utrecht

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Utrecht? Zelf je uren bepalen, flexibel in te delen, werken met leeftijdsgenoten. Wij hebben de leukste bijbanen voor jou!

De nieuwste bijbanen in Utrecht

Wist je dat wij het enige uitzendbureau zijn in Nederland, waarbij jouw contactpersoon ongeveer net zo oud is als jij? Dat is super fijn, want daardoor snappen wij precies wat je bedoelt en wat je wilt. Eigenlijk kan je ons zien als een extra vriend die 24/7 vacatures in de gaten houdt en de leukste naar jou doorstuurt. Wij staan namelijk dagelijks in contact met meer dan 1500 bedrijven uit de buurt! En zij zijn allemaal op zoek naar jong talent zoals jij. Geen saaie banen in de supermarkt of hard werken in de horeca (dat kan je vast zelf heel goed regelen), maar vette bijbanen waarbij je dingen gaat maken, op kantoor gaat werken of andere bijbanen waarvan je nooit wist dat ze bestonden. Nieuwsgierig geworden? Check ze hierboven!

Utrecht in je vrije tijd

Pfoe, wat een druk leven heb je eigenlijk. Een studie, sport, werken… Maar het is ook erg belangrijk om lekker te genieten! Even alles aan de kant en samen met je vrienden (óf lekker alleen!) erop uit. Dat kan uiteraard in het centrum van Utrecht, met ontelbaar leuke winkels, ijssalons, lunchrooms, bioscopen, bowling banen, noem het maar op! Maar als je het aan ons vraagt, is een avondje netflix op de bank ook heeerlijk! Popcorn, chocola, cola’tje zero: niks meer aan doen!

Verschillende bijbanen in verschillende sectoren

Omdat wij zo’n groot netwerk hebben van aangesloten bedrijven, kunnen wij je ook bijbanen voorstellen in de meest uiteenlopende branches. Ieder bedrijf is natuurlijk actief in een andere branche en binnen iedere organisatie zijn verschillende functies. Dat betekent mega veel keuze voor jou! Maar wees niet bang, wij stellen je alleen banen voor die passen bij jouw wensen, ambities en situatie. Dat maakt de keuze weer een stuk makkelijker :)

Een bijbaan die écht bij jou past

Wij sturen niet zomaar bijbaan vacatures naar je door. Door middel van een videocall van 30 minuten willen wij je eerst wat beter leren kennen. Lekker kletsen over wat jij leuk vindt, wat je minder leuk vindt, wat je echt gaaf zou vinden om te doen én natuurlijk wat je wilt verdienen. Aan de hand van al deze informatie gaan wij op zoek naar een bijbaan bij jou in de buurt die past bij jou! Die stellen we aan je voor en jij bepaalt altijd zelf of je ergens op gesprek wilt gaan. Lekker handig!

Liever een tijdelijke bijbaan in Utrecht?

Ben je slechts voor een korte periode op zoek naar een bijbaan? Ook dan zit je bij JAM goed. Denk bijvoorbeeld aan een leuke bijbaan tijdens je tussenjaar, vakantiewerk of gewoon een leuke opdracht van een paar dagen. Neem gerust even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden op dat moment!

Fix hier jouw JAM-profiel!

Een bijbaan regelen bij JAM: makkelijk, snel en altijd fijn en leuk contact met één vast contactpersoon. Neem zelf een kijkje tussen alle openstaande vacatures, stel een job-alert in of maak een JAM-profiel aan. Hopelijk spreken we je snel!

Bekijk alle bijbanen