Bijbaan Someren

Woon je in Someren en wil je graag geld verdienen in je vrije tijd doormiddel van een bijbaan? Dat kan via JAM! Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan in jouw regio. Bekijk hieronder direct onze openstaande bijbaan vacatures in Someren en omgeving.

Via JAM bekijk je de nieuwste bijbaan vacatures in Someren

Het online platform van JAM wordt onder andere gebruikt als een zoekmachine met vacatures. Wekelijks plaatsen wij nieuwe bijbaan vacatures online, hierdoor blijft onze website up to date voor jongeren die op zoek zijn naar een bijbaan. Je kunt gemakkelijk aanklikken in welke regio je woont, welke branche je leuk lijkt, hoeveel uur je beschikbaar bent en tot welke afstand je wilt zoeken. Daarna komen de interessantste vacatures naar boven. Zoek je dus naar bijbaan vacatures in Someren dan komen er bijbanen bij jou in de buurt tevoorschijn. Voorafgaand aan het plaatsen van een vacature hebben wij al contact gehad met de opdrachtgever (het bedrijf waar de vacature uitstaat), waardoor we je alles over de functie kunnen vertellen. Mocht je dus nog vragen hebben naar aanleiding van het lezen van de vacature, dan kun je bij ons terecht. Ben je gelijk enthousiast? Dan kun je gemakkelijk online solliciteren. De sollicitatie komt direct uit bij de juiste persoon, namelijk bij de regiomanager of recruiter van de regio waarin je wilt gaan werken.

Over Someren

De gemeente Someren heeft een bruisend verenigingsleven. Er wordt dan ook van alles georganiseerd zoals bijvoorbeeld de Kennedymars. In het centrum vind je het Wilhelminaplein met het stadhuis en gezellige restaurants en kroegen. Someren is voorzien van monumenten als molens en kerken. Daarnaast beschikt de gemeente over een prachtige natuur, waaronder natuurgebied de Groote Peel, De Strabrechtse, Lieropse en Somerense Heide.

Een bijbaan in de sector van jouw keuze

Weet je al wat je later voor werk wil gaan doen? Dan kan het interessant zijn om tijdens een bijbaan al wat ervaring op te doen in de juiste sector. Ben je nog aan het oriënteren? Kies dan een bijbaan in de sector die je leuke lijkt om te kijken of het bij je past. Je kunt ook ervaring op doen in diverse sectoren. Zo kun je aan het werk in een magazijn, in de horeca, een productiehal of op kantoor. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

 

Bij ons vind je werk dat bij je past

Zoals hierboven vermeld kun je kiezen tussen bijbanen in diverse sectoren. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat je een bijbaan vindt die goed bij je past. Niet alleen de sector is dan een keuze, maar ook de werkdagen en tijden. Zo houden we rekening met je schoolrooster en eventuele trainingen of wedstrijden van een sport. Je kunt bij ons aangeven of je graag op doordeweekse avonden werkt of liever in het weekend. Door je aan te melden via onze website en een eigen profiel aan te maken kun je invullen wat je precies zoekt en wanneer je beschikbaar bent. Daarna zullen wij contact met je opnemen om onze mogelijkheden te bespreken in een kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan een sollicitatiegesprek heb je dus al contact gehad met ons, waardoor we je beter leren kennen en je vragen aan ons kunt stellen.


Wij helpen je ook graag bij het vinden van een tijdelijke bijbaan

Ook als je op zoek bent naar een tijdelijke bijbaan in Someren kunnen we je helpen. Heb je bijvoorbeeld een tussenjaar of vakantie? Dan hebben wij ook tijdelijke parttime en fulltime vacatures voor je! Zo kun je in deze periodes geld verdienen en ervaring op doen, mooi meegenomen dus!


Klaar om te starten met een bijbaan in Someren?

Meld je dan aan via onze website en bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen. Voordat je het weet heb je en bijbaan gevonden die aansluit op jouw wensen!

Bekijk alle bijbanen