Bijbaan Sint-Oedenrode

Wij helpen jou aan de veste bijbaan in Sint-Oedenrode. Ontdek met JAM de perfecte bijbaan bij jou in de buurt! Met een indrukwekkend netwerk van meer dan 1000 bedrijven, hebben we gegarandeerd de ideale job voor jou in de aanbieding.

Bekijk hier de nieuwste bijbaan vacatures in Sint-Oedenrode

De nieuwste bijbaan vacatures in Sint-Oedenrode vind je bij ons op de website. Dagelijks staat ons team van regiomanagers in contact met meer dan 1000 bedrijven in Zuid-Oost Brabant, waaronder ook een aantal in Sint-Oedenrode. Zij zijn gedurende het jaar op zoek naar jong talent zoals jij! Een ideale kans om eens een andere bijbaan te beoefenen dan de standaard horeca- of supermarktbanen (die wij trouwens ook aanbieden ;) ). Omdat wij het belangrijk vinden om een goede band op te bouwen met de bedrijven, weten wij precies hoe de cultuur is binnen het bedrijf, de werksfeer, wie jouw toekomstige collega’s zijn en uiteraard wat je gaat verdienen. Op die manier weten wij altijd vrijwel meteen of een baan bij jou past of niet! Bekijk direct onze bijbaan vacatures in Sint-Oedenrode en solliciteer in slechts enkele minuten.

Wat er nog meer te doen is in Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode, door de inwoners en omwonenden ook wel Rooi genoemd, is een gezellig dorp in Noord-Brabant. In 2000 werd het dorp uitgeroepen tot “Groenste dorp van Europa” en sindsdien staat Sint-Oedenrode ook wel bekend als het Groene hart van de Meierij. Naast een prachtige omgeving vol weilanden, akkers, parken, bossen en andere natuurgebieden, biedt Sint-Oedenrode ook een gezellig centrum met verschillende winkels, restaurants en gezellige terrassen om even een drankje te doen. Geen wonder dat als je hier eenmaal gesetteld bent, je niet meer weg wilt!

Vind een bijbaan in de meest uiteenlopende sectoren

Zoals eerder gezegd staan wij in contact met een aantal bedrijven in de omgeving van Sint-Oedenrode. Elk bedrijf is uniek en bevindt zich in een andere sector of in een ander onderdeel van een bepaalde sector. Hierdoor kunnen wij jou veel verschillende bijbanen aanbieden! Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag met een administratieve bijbaan op kantoor. Of werk je liever met mensen en ambieer je een bijbaan in de klantenservice of een bijbaan in de horeca? Misschien ben je wel super handig en ben je op zoek naar een bijbaan in de techniek of productie. Hieronder vind je een rijtje met verschillende mogelijkheden:

Via JAM vind je een bijbaan die 100% bij jou past

Zodra je een account hebt aangemaakt, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen wij je graag meer vertellen over ons, maar willen we jou uiteraard ook beter leren kennen. Waar ben je precies naar op zoek? Hoeveel zou je willen werken en hoe ver van huis wil je maximaal aan de slag gaan? Wat vind je leuk en wat vind je niet leuk om te doen? Gebaseerd op dit gesprek kunnen wij je misschien al een aantal vacatures voorleggen. Hebben we momenteel niet iets wat helemaal bij jou aansluit, dan kunnen we je ook vrijblijvend voorstellen bij bedrijven in jouw buurt. In ieder geval helpen we jou altijd bij het vinden van een toffe bijbaan waar jij je goed bij voelt!

Een tijdelijke bijbaan in Sint-Oedenrode

Wil je niet voor lange termijn ergens aan de gang, maar ben je op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Sint-Oedenrode? Wij hebben veel jongeren geholpen die bijvoorbeeld op zoek waren naar vakantiewerk, die een tussenjaar hadden of gewoon voor een korte termijn parttime of fulltime aan de slag wilden. Geef het aan ons door en wij helpen je graag bij het vinden van een tijdelijke bijbaan in Sint-Oedenrode!

Klaar om aan de slag te gaan?

Zin om geld te verdienen, werkervaring op te doen en nieuwe mensen te leren kennen? Bekijk direct onze online bijbaan vacatures in Sint-Oedenrode of maak direct een account aan om onze hulp in te schakelen!

Bekijk alle bijbanen