Bijbaan Schijndel

Woon jij in Schijndel en ben je op zoek naar een leuke bijbaan dichtbij huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Via JAM regel je makkelijk en snel een flexibele of vaste bijbaan die echt bij je past! Bekijk hieronder onze bijbaan vacatures in Schijndel.

Bijbaan vacatures in Schijndel vindt je bij JAMwerkt

Bij JAM zijn we elke dag bezig om jongeren en studenten uit Schijndel en omgeving te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Een bijbaan die aansluit op jouw wensen is hierin een belangrijk onderdeel! Om die reden hebben wij bijbaan vacatures in Schijndel online staan in de meest uiteenlopende sectoren. Hierdoor kan je werkervaring opdoen in een sector die aansluit bij je studie, of juist werkervaring opdoen in verschillende sectoren omdat je nog niet zeker weet wat je nou echt leuk vindt. De bijbaan vacatures in Schijndel zijn zorgvuldig door onze regiomanager geselecteerd en online geplaatst. We hebben nauw contact met de betreffende bedrijven, zodat we altijd weten waar jij terecht komt. Hierdoor kunnen wij je ook altijd meer vertellen dan informatie over de functie. De sfeer binnen het bedrijf, je toekomstige collega’s en het salaris zijn natuurlijk minstens zo belangrijk!

Wat Schijndel nog meer te bieden heeft

Schijndel is een groot dorp in Noord-Brabant dat samen met Veghel en Sint-Oedenrode het nieuwe Meierijstad vormt. Schijndel staat landelijk bekend om het jaarlijks terugkerende festival “Paaspop” dat hier georganiseerd wordt. Dat zorgt altijd voor een enorme toestroom aan mensen, maar ook een toestroom van gezelligheid! Het centrum beschikt over verschillende terrassen waar het ’s zomers altijd gezellig druk is. Wat meteen opvalt in het centrum van het dorp, is de Glazen Boerderij, die in 2013 is geopend. Dit enorme gebouw in de vorm van een boerderij verbindt het landelijke karakter van Schijndel met de hedendaagse economische behoeften. Zo zijn er diverse winkels, restaurants, kantoren en een wellness centrum in te vinden.

Ga aan de slag in de meest uiteenlopende sectoren

Via JAM is het mogelijk om aan de slag te gaan in de meest uiteenlopende sectoren. Naast de meer standaard bijbanen als horeca of de supermarkt, bieden wij veel meer dan dat! Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende sectoren. Ben je geïnteresseerd in een bijbaan in één of meerdere van deze sectoren? Maak dan een gratis profiel aan op onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Via JAM vind je een bijbaan die echt bij jou past

Ons team Schijndel - Meierijstad staat elke dag in contact met allerlei verschillende bedrijven bij jou in de buurt. Om die reden kunnen we bijbanen aanbieden in de meest uiteenlopende sectoren, bij allerlei verschillende bedrijven, etc. Nadat je een gratis account hebt aangemaakt bij ons op de website, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we je beter leren kennen, zodat we een betere match kunnen maken met een bedrijf dat echt bij jou past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij goed op je plek zit! En naast een leuke werkplek kunnen wij je nog één ding garanderen: een mooi salaris boven het minimumloon.

Op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Schijndel?

Ben je niet op zoek naar een vaste bijbaan, maar wil je liever even tijdelijk aan de slag? Bijvoorbeeld een aantal weken of een paar maanden? Het is bij ons ook mogelijk om tijdelijk aan de slag te gaan in bijvoorbeeld de vakantie of tijdens je tussenjaar. Je kunt hierbij altijd zelf aangeven hoeveel je wilt werken: alleen in de weekenden, parttime, fulltime? Alles is mogelijk en we helpen je graag bij het vinden van een leuke tijdelijke bijbaan in Schijndel!

Ready, set, go!

Ben jij er klaar voor om binnenkort aan de slag te gaan met je nieuwe bijbaan? Bekijk dan direct onze online bijbaan vacatures in Schijndel. Zit er momenteel niets tussen wat je interessant vindt of wat aansluit op je wensen? Maak dan een gratis profiel aan en we zullen jouw profiel uitzetten onder verschillende interessante bedrijven bij jou in de buurt!

Bekijk alle bijbanen