Bijbaan Schaijk

Op zoek naar een leuke en uitdagende baan in Schaijk? Fixen we voor je! Zelf de uren bepalen, flexibel werken en dat alles samen met je vrienden? De leukste bijbanen in Schaijk hebben we hier voor je op een rijtje gezet!

Bijbaan Schaijk

Een bijbaan vinden in Schaijk kan makkelijk, maar ook lastig zijn. Als jij en je vrienden in Schaijk wonen, dan ben je waarschijnlijk goed op de hoogte van de bijbaan mogelijkheden bij de supermarkt, de horeca of een leuke camping in de buurt. Maar wat nou als je op zoek bent naar iets anders? Een bijbaan die aansluit bij je studie of een bijbaan die wat minder voor de hand liggend is. Dan kan het lastig zijn om het juiste bedrijf te vinden én te overtuigen waarom ze jou moeten aannemen. Bij JAM maken we dat mogelijk! Lees snel verder voor meer informatie of scrol een stukje naar boven voor alle bijbaan vacatures in Schaijk.

Wat Schaijk nog meer te bieden heeft


Naast een leuke bijbaan in Schaijk, is er in je vrije tijd natuurlijk ook een hoop te beleven! Zo wordt er volop gesport bij de plaatselijke voet- en korfbalvereniging DAW én daarna lekker genoten van een hapje en drankje op het terras in de zon. Heb je zin een dagje winkelen? Dan ligt het altijd gezellige Oss op fietsafstand om je verdiende geld ook weer lekker uit te geven! Wil je in het weekend juist even de rust opzoeken? Pak dan je scooter en maak een heerlijke tour door de natuur in de buurt.

Een bijbaan in een branche die bij je past

Bij JAM uitzendbureau Schaijk bieden we bijbanen aan voor jongeren en studenten in de meest uiteenlopende branches! Dat is even wat anders dan vakkenvullen of afwassen. Via JAM is het mogelijk om een bijbaan te kiezen die aansluit bij je studie, die goed staat op je cv én om werkervaring op te doen in de praktijk. Bekijk het lijstje hieronder van alle branches in Schaijk:

 

Via JAM vind je de bijbaan van je dromen


Wat voor bijbaan zou jij het allerliefste willen doen? Wil je mensen gaan helpen op de klantenservice afdeling, meer leren over techniek in een vette high-tech omgeving óf juist verstand op nul en lekker gaan? Bij JAM staan wij in contact met meer dan 1500 bedrijven in Noord-Brabant, óók in de omgeving van Schaijk, die op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Elk bedrijf met een andere specialiteit, een ander team, andere branche, etc. Samen met jou kijken we welk bedrijf het beste aansluit op jouw wensen, zodat jij binnen no time een vette bijbaan op zak hebt!

Liever een tijdelijke bijbaan in Schaijk?

Zoek je een bijbaan in Schaijk voor een bepaalde periode? Bijvoorbeeld vakantiewerk of tijdens je tussenjaar? Dat kan! Meld je aan op de website, geef aan voor welke periode je op zoek bent en we stellen je graag alle mogelijkheden voor.

Klaar voor je bijbaan in Schaijk?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan en lekker geld te verdienen? Bekijk hierboven alle bijbaan vacatures in Schaijk óf meld je direct aan door bovenin op registeren te klikken. We nemen in beide gevallen even contact met je op voor meer informatie. Spreken we je snel?

Bekijk alle bijbanen