Bijbaan Rotterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan in Rotterdam? Zelf je uren bepalen, flexibel werken en werken met leeftijdsgenoten? De leukste bijbanen in Rotterdam hebben we hier voor je op een rijtje!

Ontdek de nieuwste bijbanen in Rotterdam! 

Jouw succes staat centraal bij onze vacatures in Rotterdam! Ons team van jonge en gedreven young professionals begrijpt precies wat jij zoekt en wat jouw wensen zijn. Wij fungeren als jouw persoonlijke adviseur, wij zijn altijd alert op de nieuwste vacatures die bij jou passen! Met een breed netwerk en dagelijks contact met meer dan 1500 bedrijven in de regio, zijn ze allemaal op zoek naar jong talent zoals jij om hun team te versterken. Zeg vaarwel tegen alledaagse supermarktbaantjes en de drukte in de horeca, want bij ons ontdek je bijbanen waarvan je nooit had geweten dat ze bestonden. Benieuwd naar deze unieke bijbanen in Rotterdam? Bekijk ze hierboven en zet jouw carrière op het juiste pad!

Rotterdam in je vrije tijd

Rotterdam is een geweldige stad om te wonen en te werken, maar het wordt nog beter wanneer je de stad in je vrije tijd ontdekt! In Rotterdam zijn er talloze activiteiten om van te genieten. Van sporten, feesten en uitgaan in de Witte de Withstraat, tot shoppen in ´de Koopgoot´ en met de Euromast letterlijk hoogtepunten bewonderen. Maar ook simpelweg ontspannen met een avondje Netflix op de bank behoort tot de vele mogelijkheden! Er is voor elk wat wils in deze bruisende stad.

Verschillende banen in verschillende sectoren

Bij JAM beschikken we over een uitgebreid netwerk van diverse branches. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisatie en biedt verschillende functies aan. Hierdoor heb jij een ruime keuze aan bijbanen in verschillende sectoren! Geen zorgen, wij nemen de tijd om banen te selecteren die perfect aansluiten bij jouw wensen, ambities en persoonlijke situatie. Zo maken we het vinden van jouw ideale bijbaan een stuk eenvoudiger. 

Een bijbaan die écht bij jou past

Bij ons is het vinden van een bijbaan geen lukraak proces. We hechten waarde aan wie jij bent en wat je zoekt. Daarom willen we jou eerst beter leren kennen. Dit doen we aan de hand van een persoonlijke videocall van 30 minuten. Vertel ons wat je leuk vindt, waar je naar op zoek bent en wat je ambities zijn, inclusief jouw gewenste verdiensten. Met al deze waardevolle informatie gaan wij speciaal voor jou op zoek naar een bijbaan in Rotterdam die écht bij jou past! We presenteren de beste opties aan je en jij beslist zelf welke kansen je wilt aangrijpen. Zo maken we het proces lekker handig en efficiënt!

Liever een tijdelijke bijbaan in Rotterdam? 

Is een tijdelijke bijbaan meer in lijn met jouw plannen? Fixen we voor je! Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres! Of het nu gaat om een leuke bijbaan tijdens je tussenjaar, vakantiewerk of een korte opdracht van een paar dagen, we hebben opties die passen bij jouw tijdelijke behoeften. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die op dat moment beschikbaar zijn.

Fix hier jouw JAM-profiel!

Bij ons staat het regelen van een bijbaan gelijk aan gemak, snelheid en persoonlijk contact met één vast contactpersoon. Neem een kijkje tussen alle openstaande vacatures, stel een job-alert in of maak een JAM-profiel aan op ons handige platform. Hier kun je moeiteloos je gegevens invullen en jouw voorkeuren aangeven. Op deze manier kunnen we nog beter matchen met de ideale bijbaan voor jou in Rotterdam. Waar wacht je nog op? Begin vandaag met jouw bijbaan-avontuur bij JAM! We kijken er naar uit om snel met je in gesprek te gaan en jouw droom bijbaan te vinden!

Bekijk alle bijbanen