Bijbaan Rosmalen

Ben jij op zoek naar een goed betaalde bijbaan naast je opleiding? Bij JAM snappen wij dat flexibiliteit en een goed salaris belangrijk zijn voor jou als student! Zo verdien je altijd boven het Wettelijk Minimumloon, zodat je makkelijk je kamer, avondjes uit en collegegeld kan betalen. Ook bepaal je zelf je beschikbaarheid, zodat je nooit in de knoei komt met je huiswerk en andere plannen! Bekijk hieronder onze openstaande vacatures van bijbanen in Rosmalen.

Bijbanen voor jongeren en studenten in Rosmalen

Veel jongeren en studenten trekken tijdens hun studietijd naar de grote steden om daar te studeren en op kamers te gaan. Hierdoor is er in de steden een overvloed aan verschillende bijbanen en wordt het juist in de dorpen steeds lastiger om een leuke baan te vinden. Daar willen we bij JAM graag iets aan doen! Zo staan wij dagelijks in contact met een hoop bedrijven in diverse dorpen in Noord-Brabant, waaronder Rosmalen. Veel bedrijven zijn namelijk op zoek naar jong talent die bij kunnen springen in tijden van drukte. Bedrijven die werkzaam zijn in allerlei verschillende sectoren. Zo kan jij nog eens ervaring opdoen bij organisaties anders dan de horeca of supermarkt!

Werken en wonen in Rosmalen

Niet alleen een bijbaan in Rosmalen is chill, er is ook genoeg te doen in je vrije tijd! Zo worden er gedurende het jaar diverse activiteiten en evenementen georganiseerd, zoals het KOM Festival, Mode Mix en de Kerstmarkt. Ook buiten deze activiteiten kan je altijd in het centrum terecht voor een heerlijk hapje of drankje op het terras. Wil je lekker uitgebreid winkelen? Dan sta je met het OV binnen 10 minuten in het centurm van Den Bosch. Super handig!

Vind een bijbaan in een sector die bij je past

In Rosmalen zijn verschillende bedrijven gevestigd die werkzaam zijn in de meest uiteenlopende sectoren. Op die manier kan jij werkervaring opdoen in een sector die écht bij je past. Wil jij bijvoorbeeld aan de slag in het magazijn van een grote webshop, prachtige cocktails maken achter de bar, administratief werk verrichten op kantoor of heb jij twee rechterhanden en wil je aan de slag in de techniek? Bekijk alle mogelijk sectoren hieronder en klik voor meer informatie!

 

Via JAM is jouw bijbaan binnen no-time geregeld!

Heb je een interessante vacature gevonden? Dan solliciteer je makkelijk en snel online! Laat je gegevens, motivatiebrief en cv achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Als wij een positieve match voorzien, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Op die manier kunnen wij jou wat beter leren kennen, zodat we op zoek kunnen gaan naar een baan die écht bij je past. Misschien hebben we nog andere mogelijke bijbanen waar jouw profiel goed op aansluit. Dan leggen we die uiteraard ook bij je voor, zodat je zelf een weloverwogen beslissing kan maken waar jij graag aan de slag wilt! Vervolgens regelen wij de rest en hoef jij alleen nog de sollicitatiegesprekken in je agenda te zetten. Op deze manier ben jij binnen no-time aan het werk!

Tijdelijke bijbaan in Rosmalen

Ben je op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Rosmalen, bijvoorbeeld in de vorm van vakantiewerk of omdat je om een andere reden slechts een aantal weken beschikbaar bent? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jij gedurende de periode dat jij beschikbaar bent aan de slag kunt bij een bedrijf bij jou in de buurt! Zo hoef jij niet stil te zitten en kan je je tijd goed besteden door lekker geld te verdienen. En oja, het staat ook nog eens super goed op je cv!

Ben jij er klaar voor?

Ben jij toe aan een nieuwe bijbaan in Rosmalen of omgeving? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres. Solliciteer gemakkelijk en snel op onze online vacatures of maak een gratis profiel aan op onze website. Zo blijf jij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste bijbaan vacatures bij jou in de buurt en zullen wij je als eerste inlichten als we een perfecte match voor ons zien!

Bekijk alle bijbanen