Bijbaan Rijen

Jouw bijbaan in Rijen regel je via JAM! Of je nu flexibel of vast wil werken, 8 of 32 uur in de week, voor een korte of langere periode. Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent door een gratis JAM profiel aan te maken en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ondertussen hoef jij niet stil te zitten, want hieronder staan diverse bijbanen in Rijen voor je opgesomd! Zit er iets tussen dat je aanspreekt? Dan solliciteer je makkelijk en snel online.

Jouw bijbaan in Rijen regel je via JAM

Woon jij in de omgeving van Rijen en ben je op zoek naar een chille manier om geld te verdienen? Via onze handige online app bepaal jij zelf waar en wanneer je wilt werken! Zo kun je jezelf beschikbaar zetten op dagen dat je wilt werken, oproepen ontvangen van bedrijven uit de buurt en zelf bijhouden hoeveel je hebt verdiend tot nu toe! Super fijn om te combineren met je studie én natuurlijk om je kamer, studiekosten en avondjes uit te bekostigen.

Lijkt het je fijner om vast ergens aan de slag te gaan, op vaste dagen en tijdstippen en met een vast, gezellig team? Ook dan ben je uiteraard op het juiste adres en kunnen wij je verder helpen! Wij weten precies welke bedrijven bij jou in de buurt op zoek zijn naar jong talent zoals jij, waardoor we je snel voor kunnen stellen bij bedrijven die jou aanspreken. Het regelen van een bijbaan in Rijen was nog nooit zo easy!

Rijen in je vrije tijd

Woon jij in Rijen? Dan heb je het goed bekeken! Een lekkere rustige omgeving waar jij na een week studeren en werken even heerlijk bij kan komen. Ben je juist wel op zoek naar wat meer drukte, dan ben je met het openbaar vervoer binnen een kwartier in zowel Tilburg als Breda! Hier kan je uitgebreid winkelen en genieten van een heerlijke lunch of diner op het terras. Rijen zelf staat in de omgeving voornamelijk bekend om haar vliegbasis. Deze luchthaven heeft wel een heel speciale aanvliegroute, namelijk pal boven de Rijksweg (N282). Heb jij vanaf daar al wel eens vliegtuigen gespot?

Bijbanen in diverse sectoren

Bij JAM vinden we het belangrijk dat jij aan de slag gaat met een bijbaan die ook echt bij je past. Ben jij een kei in ICT? Of wil je later in de zorg? Misschien wil je wel meer te weten komen over werken op kantoor of werk je juist liever met je handen in een werkplaats? Bij JAM maken we het mogelijk om een kijkje te nemen in verschillende sectoren. Zo kom jij er in de praktijk achter wat je écht leuk vindt en wat niet.

Bij JAM zijn we gespecialiseerd in bijbanen in de volgende sectoren:

 

Altijd werk dat bij je past

Heb je een profiel aangemaakt op onze website? Dan bellen we je altijd binnen twee dagen op om een kennismakingsgesprek in te plannen. We vinden het namelijk belangrijk om jou een keer gezien te hebben, maar ook dat jij met ons kennis hebt gemaakt! Dat werkt in het vervolg allemaal net wat fijner én we kunnen gerichter aan de slag om een passende bijbaan voor jou te zoeken. Tijdens het kennismakingsgesprek kan je namelijk wat meer over jezelf te vertellen, wat je leuk en niet leuk vindt, waar je een beetje naar op zoek bent, etc. Meestal kunnen wij je direct een aantal interessante vacatures voorleggen die we bij jou vinden passen. Op die manier heb je meestal een week later al één of meerdere interessante sollicitatiegesprekken in je agenda staan!

Ook voor een tijdelijke bijbaan in Rijen ben je bij JAM op het juiste adres!

Ben jij slechts voor een korte periode, bijvoorbeeld een paar weken of maanden, beschikbaar? Bij JAM kan je terecht voor allerlei soorten vormen van tijdelijke bijbanen, zoals vakantiewerk of tijdens je tussenjaar. Laat je ons weten wanneer je precies beschikbaar bent door een JAM account aan te maken? Dan regelen wij de rest voor je, zodat je snel aan de slag kunt en geld kan verdienen!

Solliciteer nu!

Een leuke bijbaan in Rijen heb je bij JAM binnen enkele muisklikken geregeld. Maar een profiel aan als je wilt dat wij een oogje voor je in het zeil houden en contact met je opnemen als we iets voor je hebben gevonden. Uiteraard kan je zelf ook de touwtjes in handen houden door te solliciteren op openstaande vacatures. In beide gevallen succes gegarandeerd!

Bekijk alle bijbanen