Bijbaan Reusel

Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten? Wij van JAMwerkt helpen je graag bij het vinden van een bijbaan die voldoet aan jouw eisen! Bekijk hieronder onze bijbaan vacatures in Reusel.

Dit is de plaats voor de leukste bijbaan vacatures in Reusel

Al sinds 2012 zijn wij iedere dag op zoek naar de leukste bijbaan vacatures in Reusel, zodat jij lekker kunt werken in de Kempen. Wij staan iedere dag bij bedrijven op de werkvloer om zo de sfeer te proeven, de werkzaamheden te bespreken en te kijken wat voor personen binnen dit bedrijf passen. Het zoekwerk naar een leuke bijbaan in Reusel hebben wij dus al voor je gedaan. Door je aan te melden krijg je een overzicht van de tofste bijbaan vacatures in Reusel, je kan er zelf een uitzoeken die je leuk lijkt en er direct op solliciteren. Daarnaast weten wij wat er zich afspeelt binnen een bedrijf waardoor wij na een gesprek direct de link kunnen leggen tussen jou, je voorkeuren en een bedrijf.

Wat Reusel nog meer te bieden heeft

Reusel is de hoofdplaats van de gemeente Reusel-De Mierden en ligt aan de grens met België. Met slechts 13.000 inwoners verdeeld over een kleine 8.000 hectare behoort Reusel tot een van de dunst bevolkte gebieden van Nederland. Dit zorgt er voor dat je al wandelend of fietsend rustig van de prachtige natuur kan genieten die het plaatsje te bieden heeft. Behalve de natuur beschikt Reusel over een groot en divers bedrijventerrein, dit brengt veel werkgelegenheid met zich mee. Het dorp beschikt over vier basisscholen en op fietsafstand vind je een middelbare school. In de weekenden word er tot in de vroege uurtjes gefeest in grote discotheken als El Sombrero en De Koster. In de wintermaanden word het dorpscentrum omgetoverd tot een sprookjesachtige dorpskern waar onder andere een kunst ijsbaan te vinden is.

Jij bepaalt in welke sector je gaat werken

Omdat jij bij JAMwerkt vooraan staat vinden we het belangrijk dat je het naar je zin hebt op je werk. Om die reden kan je bij ons zelf bepalen in welke sector je aan de slag wil gaan. Vind je het bijvoorbeeld leuk om op kantoor te werken, dan is misschien een administratieve bijbaan in Reusel iets voor jou. Werk je liever met mensen, dan bieden we je verschillende bijbaantjes in de horeca aan. Wil je toch wat meer met je handen doen, ook dan hebben wij verschillende baantjes in de techniek, logistiek of productie in Reusel. Hieronder vind je alle sectoren waarin wij actief zijn:

Vind de bijbaan die echt bij je past

Door de grote diversiteit van de meer dan 1000 bedrijven in ons netwerk vinden wij altijd een bijbaan vacature in de buurt van Reusel die bij je past. Vind je het plezierig om zelf te bepalen wanneer je wil werken en in welke sector je aan de slag wil gaan? Dan ben je bij JAMwerkt aan het juiste adres. Nadat jij je profiel hebt aangemaakt kijken we naar wat jij wil, als wij een match zien met een bedrijf nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Bevalt het aanbod je? Dan lopen we samen door de sollicitatieprocedure heen om er voor te zorgen dat jij zo spoedig mogelijk aan het werk kan gaan.

Ook een tijdelijke bijbaan in Reusel heb je bij ons zo gevonden

Naast een bijbaan voor een langere tijd bieden wij ook een bijbaan of tijdelijk werk in Reusel aan. Heb je bijvoorbeeld een tussenjaar, of wil je nog even lekker wat verdienen na je examens of in de vakantie? Wij hebben de zoektocht voor jou al gedaan! Via JAMwerkt kan je zowel fulltime als parttime aan het werk in een sector van jouw keuze.

Durf jij de volgende stap te zetten?

Wij helpen je met het vinden van de ideale bijbaan in Reusel. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is een gratis profiel aan te maken op onze website. Wij nemen vervolgens het initiatief en zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Als we samen met jou een vacature vinden die je bevalt, doorlopen we het sollicitatieproces met je zodat jij goed voorbereid bent! Waar wacht je nog op?

Bekijk alle bijbanen