Bijbaan Oosterhout

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Oosterhout waar je direct aan de slag kan? Check hieronder alle bijbanen in Oosterhout die je goed kan combineren met je studie!

De nieuwste bijbaan vacatures in Oosterhout

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste bijbaan te vinden. Want waar zoeken ze eigenlijk allemaal extra personeel, naast de plaatselijke horeca, winkels en supermarkten? Dat is precies de reden waarom wij met JAM zijn gestart: we willen jou namelijk de kans geven om werkervaring op te doen in een sector die jij interessant vindt! Omdat wij dagelijks in contact staan met een hoop bedrijven in en rondom Oosterhout, staan hierboven de allernieuwste bijbaan vacatures in Oosterhout!

Wat Oosterhout nog meer te bieden heeft

Naast het vinden van een passende bijbaan, heeft Oosterhout natuurlijk nog veel meer in petto! Een gezellig centrum omringd door diverse winkels, fijne terrassen om lekker te lunchen of te dineren, maar ook een mooie omgeving om lekker even die rust op te zoeken. Gedurende het jaar worden er meerdere gezellige evenementen georganiseerd voor jong en oud en ook op het gebied van sport kan je je prima vermaken! Een perfecte uitvalsbasis dus om te werken, maar zeker ook om je vrije tijd door te brengen!

Een bijbaan in een branche naar keuze

Via JAM bieden wij bijbanen in Oosterhout in verschillende branches aan. Zo kan je een bijbaan kiezen die aansluit bij je opleiding om alvast praktijkervaring op te doen óf kies je juist voor een bijbaan waar je lekker even je hoofd leeg kan maken. In allebei de gevallen een goede toevoeging aan je cv! Hieronder vind je een klein overzicht van alle mogelijkheden. Ben je op zoek naar iets specifieks? Maak dan een gratis profiel aan en laat ons weten wat je zoekt! We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken en de mogelijkheden uit te zoeken.

•    Logistieke bijbaan in Oosterhout
•    Technische bijbaan in Oosterhout
•    Administratieve bijbaan in Oosterhout
•    Productie bijbaan in Oosterhout
•    Klantenservice bijbaan in Oosterhout
•    Tuinbouw bijbaan in Oosterhout


Altijd werk dat bij je past

Wij zullen je nóóit dwingen om een baan aan te nemen waar je niet 100% achter staat. Wij helpen je alleen door je verschillende mogelijkheden voor te leggen. Zit er iets tussen waar je wel geïnteresseerd in bent? Dan stellen wij je voor aan het bedrijf! Dat scheelt voor jou weer een hoop tijd, want het schrijven van een motivatiebrief is dus niet meer nodig! Zit er niks tussen wat je wil doen? Dan laten we het even voor wat het is en brengen wij je persoonlijk op de hoogte als er een vacature binnenkomt die beter bij je past!

Ook voor tijdelijk bijbaan in Oosterhout

Ben je op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Oosterhout? Bijvoorbeeld omdat je voor een langere periode vrij bent of omdat je een bepaalde periode wilt overbruggen? Dan raden wij je aan om even een account aan te maken op onze website door bovenin op ‘inschrijven’ te klikken. We nemen dan altijd even contact met je op, zodat jij door kan geven voor welke periode je beschikbaar bent. Op die manier is jouw tijdelijke bijbaan zo gepiept!

Ben je klaar voor je volgende uitdaging?

Bekijk hierboven alle actuele bijbaan vacatures in de regio van Oosterhout. Staat er momenteel niks voor jou tussen óf ben je op zoek naar een specifieke bijbaan? Laat het ons weten door een gratis profiel aan te maken en aan te geven waar je naar op zoek bent. We helpen je graag door middel van ons netwerk aan een gave bijbaan die bij je past!

Bekijk alle bijbanen