Bijbaan Oisterwijk

Ben jij woonachtig in Oisterwijk en ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste bijbaan? Wij van JAM kunnen je hierbij helpen! Bekijk direct hieronder al onze bijbaan vacatures in Oisterwijk.

Wij bieden je de leukste bijbaan vacatures in Oisterwijk

Bij JAM krijgen we er een kick van om jongeren aan het werk te zetten bij een bedrijf van hun keuze. Onze regio manager in Oisterwijk staat dagelijks met allerlei bedrijven in contact bij jou in de regio. Hij is daarom ook de eerste die op de hoogte wordt gesteld als er een bijbaan vacature in Oisterwijk vrijkomt. Daarnaast kent hij de bedrijven waar jij kan gaan werken en kan hij je dus alles vertellen over de bedrijfssfeer, de activiteiten en natuurlijk het salaris! Om er voor te zorgen dat jij goed voorbereid je sollicitatieprocedure in gaat kunnen wij je vooruit helpen met allerlei tips en tricks waardoor jij al een stapje voor hebt op de andere sollicitanten!

Ook dit vind je in Oisterwijk

Oisterwijk staat natuurlijk vooral bekend om zijn uitgestrekte vennen en bossen. Een wandeling door het natuurgebied brengt ieder mens volledig tot rust en is natuurlijk een leuke activiteit voor de kinderen. Naast de natuur beschikt Oisterwijk ook over een treinstation waardoor je in slechts 7 minuten in hartje Tilburg staat en in een klein half uurtje in het hart van Breda. Oisterwijk is ook gunstig gelegen aan de A58 richting Eindhoven of de N65/A58 richting Tilburg, Den Bosch of Breda. Maar voor gezelligheid hoef je niet persé naar de grote stad, ook Oisterwijk heeft een prachtig centrum met bijna 130 winkels waarin een goede mix is tussen landelijke winkelketens en exclusieve winkels.

Bepaal zelf in welke sector je wil werken

Bij JAM vinden we het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent en geven je daarom ook de keuze om in een sector aan de slag te gaan die jou leuk lijkt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een administratieve bijbaan in Oisterwijk, dan kunnen wij je bij verschillende bedrijven plaatsen. Als je liever met je handen werkt bieden ook verschillende bijbanen aan in de techniek, productie of logistiek.  Hieronder vind je de verschillende sectoren waarin wij bijbaan vacatures aanbieden in Oisterwijk:

De baan die bij je past vind je bij ons

Wil jij ook verder kijken dan de standaard bijbaantjes in de supermarkt of de horeca? Wij hebben een netwerk van meer dan 1000 bedrijven in verschillende sectoren en kunnen je binnen krijgen bij bedrijven waar jij normaal niet aan denkt. Zo kan jij aan de slag in de sector waar jouw interesses liggen. De bijbaan vacatures in Oisterwijk die wij aanbieden zijn erg divers dus er zit altijd wel iets bij wat je bevalt. Door een gratis profiel aan te maken op onze website gaan wij voor je aan de slag. Daarnaast kan je zelf ook een kijkje nemen in de bijbaan vacatures in Oisterwijk die we op onze website hebben staan!

Wij bieden ook tijdelijke bijbanen aan

Heb jij door een tussenjaar of examenjaar wat extra weken vrij en ben je op zoek naar tijdelijk parttime of fulltime werk in Oisterwijk? Wij helpen je met het vinden van de tijdelijke bijbaan die bij je past. Zo kan jij in je vrije weken of maanden lekker wat geld verdienen en werkervaring op doen in de sector die jou leuk lijkt. Of je nu voor een vaste tijd aan de slag wil of liever flexibel wil werken en zelf je rooster wil bepalen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een tijdelijke bijbaan in Oisterwijk of tijdelijk werk heb je bij ons zo gevonden!

Durf de volgende stap te zetten?

Wil jij lekker geld verdienen, werkervaring op doen in de sector die jou interessant lijkt én een pluspunt toevoegen aan je CV? Maak dan een gratis profiel aan op onze website en samen met jou gaan we kijken naar een bijbaan in Oisterwijk die overeenkomt met jouw voorkeuren.

Bekijk alle bijbanen