Bijbaan Oirschot

Op zoek naar een bijbaan in Oirschot? Wij van JAM helpen je graag bij het vinden van een bijbaan aansluitend op jouw wensen en beschikbaarheid! Bekijk direct onze openstaande bijbaan vacatures in Oirschot online.

De leukste bijbaan vacatures in Oirschot: je vindt ze hier!

JAM houdt zich dagelijks bezig met het vinden van de nieuwste bijbaan vacatures in Oirschot, zodat jij lekker kunt werken in de Kempen. Zo hebben wij een hoop bijbaan vacatures in Oirschot en omgeving. Wij vinden het belangrijk dat er een breed aanbod aan diverse vacatures online staat. Als uitzendbureau hebben wij de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd van bedrijven bij jou in de buurt. Door het contact met deze bedrijven goed te onderhouden, weten wij precies waar ze naar op zoek zijn. Hierdoor kunnen we je alles vertellen over onze openstaande bijbaan vacatures in Oirschot en een indruk geven van de bedrijven die hier achter zitten. Voorafgaand aan een sollicitatiegesprek kom je dan ook eerst met ons in contact, zodat je we je goed voor kunnen bereiden.

Wat Oirschot nog meer te bieden heeft

In regio De Kempen vindt je het altijd gezellige dorp Oirschot. De hieromheen gelegen dorpen Spoordonk en Oost- West- en Middelbeers behoren ook tot de gemeente. Oirschot staat bekend om haar sfeervolle centrum met als middelpunt de markt, voorzien van een groot aanbod aan horecagelegenheden. Daarnaast is Oirschot voorzien van winkelcentrum De Poort, waar je terecht kunt voor alle boodschappen. Het dorp beschikt over een aantal zeer kindvriendelijke wijken met in totaal vier basisscholen, een middelbare school en actieve sportclubs. Rondom Oirschot vindt je elf natuurgebieden, waar heerlijk gewandeld of gefietst kan worden. Jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd als Zinderend Oirschot, Het Country Weekend en het Winterparadijs. Er is altijd wel iets de beleven dus!

Aan de slag in de sector van jouw keuze

Wij vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt op je werk. Het is dan ook van belang dat je aan het werk gaat in de sector die bij je past. Werk je graag op kantoor? Dan kun ga je op zoek naar een administratieve bijbaan in Oirschot. Is een kantoorbaan juist niks voor jou en werk je liever met je handen? Dan kan een bijbaan in de productie, techniek of logistiek wellicht iets voor jou zijn! Daarnaast kun je ook in de horeca of evenementen aan de slag. Bekijk hieronder de diverse sectoren:

Via JAM vind je een baan die echt bij je past

Via JAM ga je gemakkelijk op zoek naar een bijbaan in Oirschot die aansluit op jouw wensen. Zo kun je bij ons niet alleen aangeven in welke sector(en) je graag zou willen werken, maar ook wanneer je precies beschikbaar bent. Werk je bijvoorbeeld graag na school in de avonduren of juist in het weekend op zaterdag of zondag? Geef het aan door een eigen profiel aan te maken via het online platform van JAM. Een account heb je binnen enkele minuten aangemaakt. Hierna zullen wij contact met je opnemen en de opties bespreken in een kennismakingsgesprek. Je kunt natuurlijk ook gelijk even een kijkje nemen tussen onze openstaande bijbaan vacatures in Oirschot. Met één druk op de knop kun je solliciteren.

Op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Oirschot?

Ben je op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Oirschot, doordat je bijvoorbeeld binnenkort gaat studeren of verhuizen? Ook dan helpen we jou graag! Er zijn diverse bedrijven bij jou in de buurt die altijd wel wat extra handjes kunnen gebruiken, zeker voor in de drukke periodes. Via JAM kun je ook fulltime of parttime aan het werk in de sector van jouw keuze. Daarnaast is het mogelijk om vakantiewerk te doen of te werken in een tussenjaar.

Ben je klaar voor je volgende uitdaging?

Klaar om geld te verdienen en te starten met een passende bijbaan bij jou in de buurt? Meld je dan gratis aan via onze website en bekijk wat wij voor jou  kunnen betekenen. Voordat je het weet heb je een sollicitatiegesprek in je agenda staan!

Bekijk alle bijbanen